VADIM TUDOR: TRAIAN BASESCU a ordonat SRI-ului sa faca o numaratoare paralela

CORNELIU VADIM TUDOR, presedintele Partidului Romania Mare (PRM), a declarat luni in timpul unei interventii telefonice la postul B1 Tv, ca are informatii sigure conform carora presedintele Traian Basescu a ordonat Serviciului Roman de Informatii (SRI) sa efectueze, duminica la ora 18.00, o numaratoare paralela a voturilor exprimate in primul tur de scrutin al ALEGERILOR PREZIDENTIALE.

“Am informatii sigure ca Traian Basescu a ordonat SRI-ului o numaratoare paralela duminica seara, iar rezultatele ar fi urmatoarele: Victor Ponta 39 %, Klaus Iohannis 23% si Vadim Tudor 15%, restul nu mai conteaza. Acest lucru demonstreaza ca iarasi am fost furat cu doua maini de gastile care isi disputa Presedintia la acest moment”, a declarat prezidentiabilului PRM.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS: In Diaspora a fost o BATAIE de JOC. Vina este a Guvernului 

Vadim Tudor a declarat ca in zilele urmatoare va iesi in fata romanilor cu o serie de dovezi care sa vina in sprijinul celor afirmate, dar si faptul ca nu stie deocamdata ce sa le spuna alegatorilor sai pentru turul II. “Nu stiu in cedirectie sa-i indrept pentru ca in Romania stanga nu este stanga si dreapta nu este dreapta”, a conchis liderul PRM.

CITESTE SI:  ALEGERI PREZIDENTIALE. Kelemen Hunor s-a hotarat: Pe cine sustine in turul doi 

Sursa foto: realitatea.net