Vadim Tudor, un nou esec in fata lui Gheorghe Funar

Magistratii Tribunalului Bucuresti au respins, marti, cererea lui Corneliu Vadim Tudor de a anula inlocuirea sa din functia de presedinte al Partidului Romania Mare (PRM). Judecatorii considera legal modul prin care acesta a fost demis si inlocuit cu Gheorghe Funar, informeaza postul Romania Tv.

“PRM nu a fost creat de Vadim. A fost infiintat de alti membri fondatori, precum scrie si in istoria partidului. Este un membru marcant, a fost exclus din partid pe 27 iulie anul acest, la Alba Iulia.

Tribunalul Bucuresti a respins solicitarea lui Vadim ca presedinte al PRM. Pe 20 iulie a adunat la Bucuresti vreo 200 de oameni, cu incalcarea statutului si legii partidelor, au stabilit conducerea partidului”, a declarat Gheorghe Funar.

Funar a precizat ca Vadim a fost exclus din partid cu 750 de voturi si ca, din informatiile lui, acesta va fi dat afara si din Parlamentul European pentru evaziune fiscala.

“El a fost exclus din partid cu vreo 750 de voturi. Povestea cu OSIM-ul este un alt neadevar. El are atatea declaratii neadevarate. Din cate am aflat, in curand Vadim va fi dat afara din Parlamentul European pentru evaziuni fiscale”, a mentionat Funar.

Decizia judecatorilor nu este insa definitiva, iar aceasta poate fi atacata la Curtea de Apel Bucuresti.

Sursa foto: realitatea.net

Sursa foto: