Văduva lui Dani Vicol, bărbatul omorât în accidentul făcut de Mario Iorgulescu rupe tăcerea! Câți bani a primit

Soția tânărului ucis de Mario Iorgulescu a vorbit despre situația ei la aproape trei luni de la accident și despre „sacii de bani” ai lui Gino. Văduva lui Dani Vicol (foto), băiatul ucis de Mario Iorgulescu într-un accident rutier, face dezvăluiri legate de înmormântarea tatălui copiilor săi și despre ce s-a vehiculat în presă că i-ar fi oferit familia Iorgulescu, scrie Wowbiz.

„Un om așa de important ca Gino sau ca Mario ar putea vreodată să îmi dea mie vreo sumă de bani în care să nu semnez o hârtie? În care să nu fie martori, nu se face printr-un cont bancar? Se face așa, vine pe stradă, îmi pune banii în mână? Și, în primul rând, să vină cu doi saci, nu vreau! Nu îmi trebuie banii lor. Nu îmi trebuie banii pentru că nici un sac, nici cinci saci, nu acoperă lipsa lui Vicol, nu acoperă lipsa soțului, nu acoperă lipsa tatălui, nu acoperă cu absolut nimic”, a declarat Patricia Esmeralda, femeia care urma să se căsătorească cu victima lui Mario Iorgulescu anul viitor.

„Pentru ce să iau legătura cu eu cu ei? Nu, și nici nu vor exista legături cu ei, niciodată! Ce să le spun? Cumva să fac înțelegere pe moartea soțului meu? Există vreodată o înțelegere și o mediere  pe o asemenea crimă? Mi-au luat viața, mi-au stricat viața, mi-a omorât cel mai drag om din lume. Nu există, nu se va lua legătura cu absolut nimeni din familia lui. Vom merge strict pe calea de justiție în care trebuie să plătească. Altă putere nu am. Nici avocați nu au făcut-o, nici nu voi accepta așa ceva”, a mai declarat aceasta.
 
Citește și: SCANDAL MONSTRU ÎN DOSARUL LUI MARIO IORGULESCU! SOLICITAREA FĂCUTĂ DE AVOCAȚII APĂRĂRII A INFLAMAT SPIRITELE

Aceasta a dezvăluit că nu ar fi acceptat absolut nimic din partea familiei Iorgulescu, care ar fi încercat să îi trimită o coroană. „Nu s-a primit niciun fel de ajutor, nici la înmormântare. Auzisem că ar vrea să ne trimită o coroană. Ce să facem cu o coroană? Noi aveam nevoie să ne trimită ei o coroană sau aveam nevoie să vină Vicol pe picioarele lui acasă. Nu era suficient că a venit acasă în coșciug? Ce era să fac? Să îl îngrop pe Vicol pe banii criminalului său? Nu există așa ceva! (…) Nu am avut contact cu absolut nimeni și nici nu îmi doresc să am vreun cotanct cu vreunul dintre ei. Nu vreau să se mușamalizeze, vreau ca Justiția să își facă treaba și vreau să se arate că omul ăsta e un criminal, în fața mea și în fața copilului meu este un criminal”, a mai spus Patricia Esmeralda.

Sursa foto: facebook