VALCEA: Accident grav pe DN7, trafic blocat total intre Ramnicu Valcea si Sibiu

O persoana a decedat in urma unui accident petrecut pe DN7, iar alte patru au fost ranite, traficul rutier fiind blocat intre Ramnicu Valcea si Sibiu in urma accidentului in care au fost implicate trei autovehicule, a anuntat IPJ Valcea, informeaza Agerpres.

“In zona localitatii Seaca, luni seara s-a produs un grav accident de circulatie care a dus la blocarea traficului de mers pe ambele sensuri spre Sibiu si Ramnicu Valcea, pe DN 7. Astfel, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum, un autoturism Logan care circula spre Sibiu a acrosat autoturismul din fata sa, l-a impins si proiectat pe contrasens. In acel moment, pe sens opus un microbuz circula normal in directia Ramnicu Valcea. Autoturismul proiectat s-a izbit frontal de microbuz. Conducatorul auto al autoturismului proiectat a decedat in urma impactului, iar alte patru persoane din microbuz au fost ranite si transportate la spital”, a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Valcea, Alina Teodorescu.

CITESTE SI: BUCURESTI: ACCIDENT cu RANITI dupa ciocnirea unui TRAMVAI cu un CAMION 

Politistii ajunsi la fata locului au oprit circulatia si a deviat traficul spre Sibiu si Valea Oltului, pe ruta Ramnicu Valcea — Daesti — Calimanesti, pentru a face cercetari cu privire la cauzele producerii accidentului.

Sursa foto: realitatea