VALCEA: Un MORT si trei RANITI intr-un grav ACCIDENT de CIRCULATIE

Un tanar de 26 de ani si-a pierdut viata si alti trei au fost grav raniti si au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din Ramnicu Valcea, in urma unui accident rutier petrecut sambata spre duminica noaptea, la cota 1.600, pe drumul Horezu – Varful lui Roman, informeaza Agerpres. 

“Sambata spre duminica, C. Andrei de 20 de ani din Vaideeni, in timp ce conducea pe drumul Horezu — Varful lui Roman, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat. Din pacate, T. Adrian de 26 de ani din Horezu a decedat pe loc iar alti trei pasageri au ajuns cu rani grave la Spitalul de Urgenta din Ramnicu Valcea. Au fost recoltate probe de sange si se fac cercetari sub aspectul uciderii din culpa si vatamare corporala”, a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Valcea, Alina Teodorescu.

CITESTE SI: ACCIDENT GRAV pe DN1. ZECE PERSOANE au fost RANITE

Drumul, in lungime de 8 km., care urca la cota 1600, la statiunea Varful lui Roman, nu este asfaltat iar cand conditiile meteo sunt nefavorabile se circula cu dificultate pe serpentine.