VALCOV si-a dat drumul la gura! Fostul ministru ar fi “TURNAT” doi GREI ai PSD la DNA

Fostul ministru al Finantelor Publice DARIUS VALCOV a inceput sa „ciripeasca” pentru a scapa cat mai ieftin din „ghearele” procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie (DNA).

Primul despre care DARIUS VALCOV ar fi ”scris” la DNA este presedintele executiv al PSD, LIVIU DRAGNEA. A doua posibila ”victima” a presupuselor denunturi semnate de senatorul PSD este seful Consiliului Judetean Olt, PAUL STANESCU, dezvaluie jurnalistul SILVIU MANASTIRE.

”Arestarea lui Darius Valcov este numai inceputul unui lung sir de dosare penale care vor decimal toti politicienii importanti de la Slatina si din Oltenia. Vacolv ar fi facut cateva denunturi pentru fapte de coruptie la care a participat cat a fost primar al Slatinei si ministru. VALCOV si-ar fi exersat calitatile de scriitor pe seama lui LIVIU DRAGNEA, seful baronilor PSD dar si pe pielea lui PAUL STANESCU, presedintele Consiliului Judetean Olt.

CITESTE SI: BOMBA LAVINIA SANDRU a facut o gramada de AFACERI cu PRIMARIA SLATINA

Ca o paranteza, LIVIU DRAGNEA este cel care l-a impus ca ministru de Finante pe DARIUS VALCOV in fata premierului VICTOR PONTA, insa VALCOV la randul sau a fost turnat de prieteni si apropiati, asa ca nu are de ce sa-si faca procese de constiinta ca-l va infunda pe LIVIU DRAGNEA. Ca sa intelegem ce s-a intamplat la Olt in ultimii zece ani trebuie sa incepem de la personajul colorat Bercea Mondial, pentru ca are un rol important in afacerile de coruptie si hotiile din judet. Cand se plictiseste in puscarie, Bercea mai scrie cate un denunt penal si scoate la iveala casete cu inregistrari compromitatoare dupa modelul MIRCEA BASESCU. Ultima victima a lui Bercea Mondial a fost acum cateva zile judecatoarea Eugenia Marinescu, fost presedinte al Tribunalului Olt, care ar fi primit 200 000 de euro spaga de la clanul Bercea ca sa-l achite pe Mondial, insa Bercea are casete compromitatoare cu toti liderii poltici din Olt.

In 2009, Bercea se autodenunta spunand ca i-a dat bani in Campania electorala din 2008 primarului Valcov si ca a fost fortat sa cumpere un teren de la apropiatii acestuia. Valcov l-ar fi inselat pe Bercea Mondial, pentru ca dupa ce l-ar fi fortat sa cumpere terenul ar fi refuzat sa-i dea autorizatia de constructie pe el. Intre Bercea si primar a pornit un conflict public iar fostul primar de Slatina s-ar fi apucat sa-i demoleze imobilurile construite ilegal in oras lui BERCEA MONDIAL.

Cu siguranta acum, vazand ca DARIUS VALCOV este in puscarie, BERCEA MONDIAL isi va aduce aminte subit toate spagile date acestuia si va scrie mult. Problema este ca la randul lui si VALCOV  isi va aduce aminte cum a devenit membru PSD si ce combinatii a facut cu liderii partidului de la Bucuresti. In 2012, fostul primar de Slatina a facut o mutare surpriza inainte de alegeri si s-a inscris in PSD.

CITESTE SI: EXPLOZIV INCA UN MINISTRU DIN GUVERNUL PONTA VA FI SALTAT DE DNA

Racolarea lui DARIUS VALCOV a fost facuta de LIVIU DRAGNEA, seful absolut al baronilor. LIVIU DRAGNEA a trebuit sa-l convinga pe seful PSD Olt PAUL STANESCU sa accepte venirea lui DARIUS VALCOV in partid, asta pentru ca STANESCU si VALCOV au fost timp de opt ani dusmani politici. Baronul STANESCU colabora foarte bine cu BERCEA MONDIAL. (…) Stanescu este cercetat, la randul sau, in cateva dosare penale. Unul dintre ele dosarul referendumului, unde este acuzat ca a dus cu forta oamenii sa voteze la referendumul de demitere a lui TRAIAN BASESCU din vara lui 2012. Baronul din Olt a recunoscut public ca asteapta in fiecare dimineata mascatii si procurorii DNA ca sa-l aresteze.

“Competitia asta va fi pe viata si pe moarte si chiar pe libertate. Si eu ma uit dimineata la 6, ca atunci vine DNA-ul, si le spuneam colegilor mei: Ma, da pe mine de ce nu ma ia? Ca eu mai sunt singurul pe aici…”, le-a marturisit Stanescu subalternilor din PSD.

Procurorii DNA au si descins la Olt unde au dat drumul unei investigatii care vizeaza tocmai pe baronul Stanescu”, a dezvaluit SILVIU MANASTIRE intr-una din editiile emisiunii ”Dosar de politician”, de la B1 TV.

Sursa foto: adevarul.ro