VALENTIN LEMNARU se intoarce la U CLUJ dupa ce a jucat doar 19 minute pentru STEAUA

VALENTIN LEMNARU, atacantul in varsta de 30 de ani achizitionat de STEAUA BUCURESTI de la UNIVERSITATEA CLUJ in urma cu numai 5 saptamani este foarte aproape de o revenire in tabara “SEPCILOR ROSII”, informeaza mass media autohtona de profil.

VALENTIN LEMNARU a bifat numai 19 minute jucate in tricoul ros-albastrilor, atacantul reusind sa evolueze pentru campioana din Liga I doar in meciul tur cu AKTOBE. Apoi, LEMNARU s-a accidentat si de atunci nu a mai prins primul unsprezece al echipei antrenate de COSTEL GALCA. 

CITESTE SI: NICOLAE STANCIU va fi noul presedinte al clubului FC RAPID

STEAUA l-a achizitionat pe RAUL RUSESCU, iar in iarna il asteapta pe JEREMY BOKILA, situatie in care LEMNARU are extrem de putine sanse de a se impune printre titularii din ofensiva stelista.

In aceste conditii, directorul sportiv al Universitatii Cluj, Eugen Parvulescu, a declarat pentru postul Sport.ro ca sunt  sanse ca fotbalistul sa revina la gruparea ardeleana.

“Daca STEAUA este dispusa sa il lase pe LEMNARU si daca el isi doreste sa revina, probabil vom ajunge la un acord. Au fost mici tatonari pana acum. Sa vedem sub ce forma se va face, o sa ne asezam la masa si vedem.”

CITESTE SI: Comisia de Disciplina a FRF a dublat suspendarea antrenorului dinamovist FLAVIUS STOICAN

“De un jucator ca VALI LEMNARU orice echipa are nevoie. Nu a avut sansa sa demonstreze la STEAUA, a jucat putin, din nefericire a venit si acea accidentare.”

“Chiar ieri am vorbit cu el si imi spunea ca isi doreste sa devina golgheterul campionatului. In doua saptamani va fi refacut complet dupa accidentare”, a declarat Eugen Parvulescu la Sport.ro.

Sursa foto: sport.ro