Valentina Pelinel, prima declaratie dupa anuntul divortului de Cristian Boureanu

La scurt timp dupa ce Cristian Boureanu a facut pe Facebook anuntul privind divortul de Valentina Pelinel, blonda a facut si ea o declaratie, la o emisiune TV.

Vedeta a confirmat spusele sotului ei, percizand ca el a fost cel care a depus actele la tribunal, intrucat ea este plecata la New York.

“Eu si Cristi am hotarat sa divortam, asa cum deja ati fost anuntat de el, care a depus actele. Eu sunt plecata din tara, de aproape patru luni si-mi doresc sa petrec mai mult timp in America. Apreciez, totusi, intelegerea voastra vis-a-vis de situatia noastra si-a faptului ca nu doresc sa fac alte comentarii despre viata noastra personala. O sa raman fidela aceluiasi principiu de discretie, ca pana acum”, a declarat Pelinel la Antena 1.

Cristian Boureanu a anuntat, luni, pe pagina personala de Facebook, ca el si sotia sa au depus actele de divort.

“Am promis ca in momentul in care voi lua o decizie referitoare la casnicia cu Valentina, o voi anunta pe Facebook. Astazi am depus actele de divort”, a scris Boureanu pe Facebook.

Politicianul a spus ca decizia de a pune punct mariajului a fost luata de comun acord si a tinut sa-i multumeasca Valentinei pentru momentele frumoase traite împreuna.

Citeste si: Cristi Borcea divorteaza pentru Valentina Pelinel

“Dupa mai mult de 3 luni de relatie la distanta am ajuns, impreuna cu Valentina, la concluzia ca trebuie sa ne despartim. Ii sunt recunoscator Valentinei pentru clipele minunate, pline de dragoste, pe care le-am trait impreuna. Din pacate, viata ne-a dus deja pe drumuri foarte diferite si suntem astazi doua persoane independente”, a precizat acesta.

Boureanu a precizat ca atat el, cat si fotomodelul, doresc sa pastreze discretia si ca nu vrea sa dea mai multe detalii.

Multumesc tuturor celor care vor intelege ca nu doresc sa mai fac alte comentarii pe marginea acestui subiect de natura personala”, a scris Boureanu.