VALERIAN VREME asteapta, luni, votul colegilor in privinta cererii de ridicare a IMUNITATII

Plenul Camerei Deputatilor va dezbate si va vota luni cererea DNA privind incuviintarea incepererii urmaririi PENALE a deputatului independent VALERIAN VREME.

Biroul permanent al Camerei a convocat, miercuri, sedinta de plen pentru luni, la ora 15,00, pentru a discuta cererea care il priveste pe VALERIAN VREME, acuzat de DNA de ABUZ IN SERVICIU in perioada in care a fost ministru al Comunicatiilor.

Citeste si: COMISIA JURIDICA A CAMEREI DEPUTATILOR A APROBAT RIDICAREA IMUNITATII LUI VALERIAN VREME

“Luni la ora 15,00 are loc sedinta de plen, un singur punct pe ordinea de zi, cererea Parchetului General pentru ridicarea imunitatii domnului deputat VALERIAN VREME votata de catre comisie si raportul primit aseara. As vrea sa va spun inca o data ca nu ne facem scut in fata niciunui deputat care are probleme cu legea, am demonstrat si in decembrie anul trecut si pe parcursul celor doi ani ca legislatia si Regulamentul se aplica fara discutie. Eu voi vota pentru ridicarea IMUNITATII.

Cred ca domnul deputat se poate apara in fata Justitiei, care este independenta si cred intotdeauna ca Justitia in Romania nu are ingerinte politice si poate ca domnul deputat sa-si probeze nevinovatia cu privire la acuzele care se aduc de catre DNA in mandatul pe care l-a avut ca ministru al Comunicatiilor”, a declarat presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea la finalul sedintei Biroului permanent de miercuri.

Citeste si: VALERIAN VREME: ACUZATIA DE ABUZ IN SERVICIU SE REFERA LA O HOTARARE DE GUVERN PE CARE NU AM SEMNAT-O EU

El a adaugat ca le va trimite SMS-uri colegilor sai sa vina la sedinta de plen si i-a rugat pe toti deputatii sa fie prezenti la sedinta pentru a da un vot.

Sursa foto: realitatea.net