VALERII MORARU s-a hotarat asupra noului antrenor al RAPIDULUI

VALERII MORARU, finantatorul echipei FC Rapid, a ajuns la capatul puterilor in ceea ce il priveste pe tehnicianul gruparii feroviare Ionel Ganea, picatura care a umplut paharul nemultumirii actionarului fiind infrangerea categorica suferita in meciul cu Dinamo, scor 0-3. Moraru se va intalni, luni dupa amiaza, cu administratorul juridic Cristina Andronache pentru a stabili datele demiterii antrenorului si inlocuirii acestuia cu Cristi Pustai.

Potrivit ziaristilor de la Fanatik, la intalnire vor lua parte atat Ganea, cat si Dragos Fratila, administratorul special. “L-am rugat pe administratorul judiciar sa convoace o sedinta in care toate partile implicate sa isi spuna opinia. Avem mai multe variante de antrenori liber de contract, insa mai intai trebuie sa rezolv problemele cu Ionel Ganea. Eu sunt un simplu actionar, nu pot decide fara acordul administratorului judiciar”, a declarat Moraru pentru sursa amintita.

CITESTE SI: LIGA I: DINAMO a INVINS pe RAPID cu scorul de 3-0

Mai mult, Valerii Moraru i-a gasit deja inlocuitor lui Ganea, “Profesorul” Cristi Pustai urmand sa fie noul tehnician al Rapidului. Singurul impediment in realizarea acestei mutari este legat de faptul ca Ganea isi doreste sa primeasca salariul integral conform contractului adica o suma totala care se invarte in jurul a 100 de mii de euro.

CITESTE SI: NICOLAE STANCIU va fi noul presedinte al clubului FC RAPID 

Sursa foto: unimedia.md