VALERIU ARGASEALA: Exceptand situatia din Ucraina si distantele mari, pare o grupa buna

VALERIU ARGASEALA, presedintele Consiliului de Administratie al FC STEAUA, s-a declarat multumit de adversarele gruparii din Ghencea din Grupa J a Ligii Europa, Dinamo Kiev, Rio Ave si Aalborg, insa s-a plans de distantele mari pe care echipa “ros-albastra” va trebui sa le parcurga pentru meciurile din deplasare.

“La prima vedere, pare o grupa buna pentru noi, dar sa nu uitam ca Rio Ave a batut, saptamana trecuta, cu 5-1 pe Estoril, in deplasare. Vorbeam cu managerul lor (n.r. – de la Estoril), care a lucrat prin Romania, ca nu e o echipa rea, dar ca in mod normal Steaua nu ar trebui sa se impiedice de ei. Aalborg a pierdut destul de clar cu Apoel si, ca si noi, a ajuns in Europa League. Iar cu Dinamo Kiev avem experienta. Insa sunt distante foarte mari si in Danemarca si in Portugalia, 3-4 ore de mers cu avionul”, a spus, vineri, Argaseala, la Digi Sport.

CITESTE SI: GRUPE EUROPA LEAGUE: STEAUA, in grupa J cu Dinamo Kiev. ASTRA, in grupa D cu Salzburg si Dinamo Zagreb 

El a adaugat ca nu se stie deoacamdata unde se va disputa meciul din deplasare cu Dinamo Kiev, din cauza conflictului din estul tarii, dintre armata ucraineana si speratistii prorusi, sustinuti de Moscova.

“Nu stim unde o sa se joace, pentru ca nu stim cum o sa fie situatia politica acolo, daca jucam sau nu jucam in Ucraina. Daca jucam prin octombrie, noiembrie, decembrie nu se stie cum o sa evolueze situatia politica. In functie de asta se va decide si locul unde se va juca”, a explicat el.

CITESTE SI: TRAGERE LA SORTI EUROPA LEAGUE: STEAUA se afla in urna a doua, ASTRA in urna a patra 

VALERIU ARGASEALA a declarat ca nu se pune problema inlocuirii antrenorului COSTEL GALCA dupa eliminarea Stelei din Liga Campionilor. “Nu a existat niciun fel de discutie legata de acest lucru”, a precizat oficialul.

Sursa foto: sport.ro