VALERIU ARGASEALA: GIGI BECALI va fi ELIBERAT CONDITIONAT

GIGI BECALI are sanse foarte mari sa fieELIBERAT CONDITIONAT in urmatoarea perioada, potrivit unui anunt facut de presedintele echipei STEAUA BUCURESTI, VALERIU ARGASEALA.

VALERIU ARGASEALA a declarat ca o comisie de la Penitenciarul Poarta Alba va incepe in aceasta saptamana evaluarile pentru a stabili daca GIGI BECALI poate fi ELIBERAT CONDITIONAT.

CITESTE SI: GIGI BECALI va primi LOVITURA de GRATIE din partea ARMATEI 

Extrem de optimist, VALERIU ARGASEALA crede ca GIGI BECALI va mai sta dupa gratii aproximativ o luna de zile. “Cred ca GIGI va fi eliberat conditionat. Ma bazez pe faptul ca in aceasta saptamana vor incepe evaluarile. E foarte posibil ca, intr-o luna, BECALI sa iasa din inchisoare. Nu doresc sa intru in detalii juridice, dar eu cred ca a indeplinit conditiile”, a spus VALERIU ARGASEALA in Ring.

In incercarea de a fi eliberat mai rapid, GIGI BECALI a scris cartile “Muntele Athos, patria ortodoxismului” si “BECALI si STEAUA”. In plus, GIGI BECALI a muncit atat in interiorul cat si in afara penitenciarului, la Academia de fotbal detinuta de GICA HAGI. Pe de alta parte, in prima parte a perioadei de detentie, GIGI BECALI a avut numeroase conflicte cu reprezentantii Penitenciarului Poarta Alba, fiind si sanctionat din acest motiv.

CITESTE SI: FOTO GIGI BECALI – DEPUTAT, OM DE AFACERI, EUROPARLAMENTAR si ANALFABET! 

GIGI BECALI ispaseste o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare incepand cu luna mai a anului 2013.

Sursa foto: sport.ro