Valeriu Rachita este noul antrenor secund al nationalei

Valeriu Rachita este incepand de astazi noul antrenor secund al echipei nationale a Romaniei, urmand sa il ajute pe Victor Piturca la carma primei reprezentative.

Dupa plecarea lui Florin Marin din postul de secund al nationalei Romaniei la Astra Giurgiu, acolo unde va ocupa functia de principal, staff-ul primei reprezentative a ramas fara un om, acesta fiind insa rapid ocupat. Vivi Rachita, fostul manager al Petrolului, si-a dat astazi acordul pentru a ocupa postul de secund al lui Victor Piturca la echipa nationala a Romaniei.

Citeste si: Anghel Iordanescu este hotarat sa plece de la Federatia Romana de Fotbal 

“Sunt un nationalist si asta a facut sa nu ma gandesc de doua ori inainte sa accept oferta nationalei. Pentru mine, echipa nationala inseamna varful unei cariere de antrenor. A contat foarte mult ca am lucrat cu domnul Piturca si la Steaua, ca jucator, si sper sa pun la dispozitia nationalei tot ceea ce am invatat de-a lungul timpului. Asta este si obiectivul meu personal. Vreau din tot sufletul sa ajungem la Campionatul European”, a spus Rachita pentru FANATIK.RO