VALERIU STERIU baga ZAZANIA intre PARLAMENTARII PSD

O eventuala MOTIUNE de CENZURA ar putea genera instabilitate politica, a declarat, joi in cadrul unui interviu acordat la postul de radio RFI, presedintele executiv al Partidului Miscarea Populara (PMP), VALERIU STERIU. Fostul lider UNPR e de parere ca mai multi social-democrati nu ar vota o eventuala MOTIUNE de CENZURA impotriva Guvernului Ciolos.

VALERIU STERIU a declarat la RFI Romania ca nu s-ar impune o MOTIUNE de CENZURA. “O decizie de acest gen, in conditiile in care ar putea sa treaca, ar genera o instabilitate politica prematura, intr-o perioada as putea spune destul de critica in Europa (…). Cred ca mai degraba demersul este unul in plan de comunicare si nici gand o intentie serioasa. De altfel, probabil ca discutiile de astazi vor duce la o concluzie mai degraba ori sa fie o motiune sa spunem cu jumatate de gura anuntata ori sa nu fie deloc”, a spus presedintele executiv al PMP.

CITESTE SI: SCOPUL REAL AL MOTIUNII DE CENZURA PE CARE VREA SA O INITIEZE PSD

Presedintele PSD, LIVIU DRAGNEA, a declarat miercuri ca nu este necesara o alianta conjuncturala cu PMP pentru a trece MOTIUNEA de CENZURA la adresa Guvernului, spunand ca parlamentari ex-UNPR s-au declarat dispusi sa sustina acest demers, pentru ca nu au uitat ca au fost un partid de stanga.

VALERIU STERIU ii raspunde lui Liviu Dragnea: “As zice ca mai degraba e posibil ca unii parlamentari PSD sa n-o voteze, chiar daca domnul Dragnea ii va pune sau nu-i va pune pe lista mai departe. Asa cum vad la ora actuala, cred ca mai degraba sunt probleme in PSD in a vota sau a nu vota sau chiar a fi prezenti in ziua respectiva. Parlamentarii fosti UNPR, actuali PMP au fost intotdeauna oameni disciplinati si intotdeauna decizia luata in grup a fost respectata”.

Sursa foto: realitatea