VALERIU ZGONEA A INCEPUT SA-SI FACA BAGAJUL

Presedintele Camerei Deputatilor, VALERIU ZGONEA, si-a luat o parte din lucrurile personale din biroul de presedinte – fotografiile cu familia, diplome si cartile din biblioteca -, iar cadourile de protocol au fost trimise departamentului care se ocupa cu inventarierea lor, informeaza Newsro.

Potrivit unor surse din Parlament, VALERIU ZGONEA a dorit sa isi elibereze biroul de presedinte al Camerei Deputatilor imediat dupa excluderea sa din PSD.

CITESTE SI: VALERIU ZGONEA PROPUNE INFIINTAREA UNEI NOI COMISII PARLAMENTARE

Duminica, Camera Deputatilor organizeaza Portile Deschise pentru copii, cu ocazia Zilei de 1 iunie. Cu acest prilej, printre obiectivele din Palatul Parlamentului care pot fi vizitate se afla si biroul presedintelui Camerei Deputatilor.

Liderul PSD, LIVIU DRAGNEA, a declarat, marti, raspunzand unei intrebari privind schimbarea presedintelui Camerei Deputatilor, VALERIU ZGONEA, ca este foarte posibil sa se intample in 7 iunie, intr-o marti, “martea neagra”, cand vor fi indeplinite procedurile de revocare. Dragnea a adaugat ca ” nu crapa Parlamentul” daca va ramane in functie pana la acea data.

Sursa foto: gandul