VALERIU ZGONEA CONTESTA EXCLUDEREA DIN PSD PE FACEBOOK

Presedintele Camerei Deputatilor, VALERIU ZGONEA, pana recent presedinte executiv al PSD, contesta excluderea din partid. ZGONEA sugereaza, pe pagina sa de Facebook, ca a fost exclus ilegal.

“Va multumesc mult tuturor, dragi prieteni, pentru urarile voastre telefonice, pentru sms-uri si mesajele de incurajare, inclusiv pe Facebook. Si eu va urez toate cele bune! 🙂 Acum, ca a trecut Saptamana Patimilor si am petrecut in familie Sfintele sarbatori de Pasti, e momentul sa nu uitam de valori, inclusiv in politica. Legalitatea e una din aceste valori, haideti sa ne uitam putin la legalitatea deciziei de saptamana trecuta. (art. 120 din Statut)”, a scris marti VALERIU ZGONEA pe pagina sa de Facebook.

CITESTE SI: LIVIU DRAGNEA VREA SA-L INLOCUIASCA PE ZGONEA CU PONTA IN FRUNTEA CAMEREI DEPUTATILOR

VALERIU ZGONEA a fost exlus din PSD saptamana trecuta, printr-o decizie a Comitetului Executiv National, votata in unanimitate. Excluderea a venit ce VALERIU ZGONEA i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al PSD, ca urmare a condamnarii definitive la doi ani de inchisoare cu suspendare in dosarul “Referendumul”.

Sursa foto: realitatea