VALERIU ZGONEA: Daca GHITA are informatii sa le duca la DNA! Nu imi este FRICA!

Presedintele Camerei Deputatilor, VALERIU ZGONEA, a declarat joi, intrebat despre afirmatiile fostului coleg de partid SEBASTIAN GHITA referitoare la cele doua dosare pe care le-ar avea in lucru la DNA, ca nu ii este teama de nimic si ca, daca Ghita are informatii despre el, ar trebui sa le duca la DNA.

“Domnul SEBASTIAN GHITA sa raspunda singur la afirmatiile pe care le face. Daca domnia sa are informatii sa le duca la Directia Nationala Anticoruptie” a raspuns VALERIU ZGONEA, la sediul PSD, inainte de sedinta Biroului Permanent National (BPN).

“Nu mi-e teama de nimic. Mi-am angajat viata si destinul in aceasta munca politica, o fac cu placere si cu pasiune. Sunt un luptator pentru cauze comune, nu pentru cauze personale. O parte din nemultumirile colegilor sunt legate de anumite cauze comune ale acestei societati pe care o dorim cu totii democratica si europeana. Nu am ce sa comentez. Daca cineva face anumite afirmatii trebuie sa si raspunda in fata dumneavoastra ca jurnalisti la aceste afirmatii”, a mai spus VALERIU ZGONEA.

SEBASTIAN GHITA  a afirmat miercuri, in discursul sustinut in plenul Camerei Deputatilor inainte de votul pe cererea DNA de retinere si arestare preventiva, ca VALERIU ZGONEA re doua dosare in lucru la DNA.

Sursa foto: gandul