Valeriu Zgonea, despre cazul deputatului Gheorghe Coman: Este o rusine ca acest om a ajuns in Parlament

Valeriu Zgonea a comentat in aceasta seara extrem de acid cazul deputatului de Buzau, Gheorghe Coman, cel care a fost surprins in flagrant in timp ce lua mita!

“Este o rusine ce s-a intamplat, este o rusine ca acest om a ajuns in Parlament. Camera Deputatilor a fost sesizata oficial de catre Ministerul Justitiei cu cererea Parchetului instantei supreme de incuviintare a arestarii preventive, pentru cauzatiile aduse. Dosarul a fost trimis catre comisia juridica conform deciziei de astazi a Biroului permanent. Termenul de prezentare a raportului este pana luni, are trei zile. Am convocat Biroul Permanent pentru luni, 23 decembrie, ora 11.00, urmand sa fier convocat Plenul pentru 27 decembrie, ora 12.00.

Am speranta ca deputatul Coman stie ce a facut, va avea decenta si onorabilitatea sa isi dea demisia din Parlament, sa nu punem Parlamentul intr-o situatie delicata. Justitia isi face datoria, toti suntem egali in fata justitiei. Este o rusine ce s-a intamplat, este o rusine ca acest om a ajuns in Parlament”, a spus presedintele Camerei Deputatilor”, a declarat, in aceasta seara, Zgonea.

Gheorghe Coman, deputat PC, a fost retinut dupa ce a fost prins cand primea mita si a fugit de la locul flagrantului. Potivit, DNA, parlamentarul a fost prins cand primea 3.140 de lei pentru a mentine in functie un sef din Directia Sanitar Veterinara Buzau. Suma reprezenta contravaloarea unei facturi pentru un eveniment organizat la un local.