VALERIU ZGONEA despre cursa pentru PRIMARIA CAPITALEI si sansele GABRIELEI FIREA

VALERIU ZGONEA a declarat, duminica, la Alba Iulia, ca preocuparea conducerii PSD este de a gasi „cea mai buna formula” pentru Bucuresti, pentru ca „un primar de mare municipiu fara primari competenti care sa castige sectoarele are o problema”.

VALERIU ZGONEA a mai spus ca PSD are o sansa „dupa foarte multi ani” sa castige Primaria Generala a Capitalei cu un candidat social-democrat, nu cu unul independent sustinut de partid, informeaza Agerpres.

„Pentru noi, Bucurestiul este important. Avem o sansa ca sa castigam, dupa foarte multi ani, cu un candidat PSD. Avem o sansa sa castigam Primaria municipiului cu un candidat PSD, nu cu un candidat independent sustinut de noi. Si atunci, aceasta este preocuparea presedintelui partidului si a Biroului Permanent National. Sa gasim cea mai buna formula. Un primar de mare municipiu are nevoie de sase primari de sectoare care sa castige. Sunt intr-o echipa.

CITESTE SI: PRIMARUL DIN ALBA IULIA IL FACE PRAF PE VALERIU ZGONEA: UN STRUNGAR FACUT LA APELUL DE SEARA

Un primar de mare municipiu fara primari competenti care sa castige sectoarele are o problema. (…) Si atunci eu va spun ca cine va anunta ca candideaza singur si-l vedeti ca se prezinta pe la televizor, fara sa spuna cei sase magnifici din spatele sau, are o problema. Pentru ca daca nu ai sase oameni care sa traga in sase sectoare la fel de puternic ca si tine, ai foarte putine sanse ca sa castigi”, a declarat presedintele executiv al PSD.

VALERIU ZGONEA a sustinut ca PSD-ul are o sansa sa castige multe din sectoarele municipiului Bucuresti. „Are prima sansa”, a opinat liderul social-democrat. In ceea ce priveste candidatul PSD la PRIMARIA GENERALA, VALERIU ZGONEA a explicat ca in Biroul Permanent al partidului nu s-a ajuns inca sa fie decis acesta.

„Prima sansa o are doamna GABRIELA FIREA.(…). Cand se va pune pe tapet, Biroul Permanent va anunta”, a mentionat VALERIU ZGONEA.

Sursa foto: gandul