VALERIU ZGONEA, “executat” de FOSTA IUBITA

VALERIU ZGONEA, presedintele Camerei Deputatilor, a fost DAT IN JUDECATA de fosta sa iubita, cu care are un copil, insa nu este exclus ca pana la urma cei doi sa se inteleaga pe cale amiabila, relateaza site-ul cancan.

CARMEN GHEORGHE, femeia cu care s-a iubit timp de mai multi ani al treilea om in stat, si cu care are o FETITA superba, l-a dat pe politician IN JUDECATA, obiectul procesului fiind PENSIA ALIMENTELOR. Potrivit sursei citate, ea spera sa obtina in instanta o pensie de 3-4.000 lei pentru fiica ei, existand informatii potrivit carora politicianul ar castiga aproximativ 20.000 de lei lunar. Avand in vedere ca acesta mai are un baiat de care trebuie sa aiba grija, legea spune ca procentul pentru pensia alimentara se imparte in mod egal intre cei doi copii.

Nu este insa exclus ca presedintele Camerei Deputatilor si Carmen Gheorghe sa se inteleaga pe CALE AMIABILA, si sa nu mai fie nevoie de proces. Ramane de vazut ce se va intampla, mai ales ca pana in prezent nu a fost fixat primul termen de judecata.

CITESTE SI: ATAC DUR AL LUI ZGONEA, IN PRESA INTERNATIONALA, la adresa lui PONTA si DRAGNEA. Reactia ROVANEI PLUMB. UPDATE

Zgonea a avut parte pana acum de o VIATA AMOROASA TUMULTOASA. In 2007, PSD-istul a bagat divort de CRISTINA, cu care avea un baiat pe nume DRAGOS, insa instanta i-a respins atunci actiunea. Presa a scris la acea vreme ca politicianul avea o relatie cu Carmen Gheorghe, si ca din acest motiv a decis sa se desparta de nevasta. Doi ani mai tarziu, doamna Zgonea a decis sa rupa totusi, definitiv, orice relatie cu sotul. Astfel, Cristina a introdus personal o CERERE DE DIVORT. Prea multe lucruri nu mai aveau de impartit. Zgonea i-a cedat atunci sotiei sale mai multe bunuri, s-au inteles, iar divortul lor a fost o formalitate. 

Dupa partaj, actualul presedinte al Camerei Deputatilor a pierdut un apartament in Bucuresti, o casa de vacanta in Dolj, un teren de 1.375 mp si aproximativ 10.000 de euro. Al treilea om in stat s-a despartit si de Carmen Gheorghe, a inceput o relatie cu CARMEN BUMBU, o fosta angajata de-a sa de la cabinetul parlamantar, cu care s-a insurat la inceputul acestei luni.  La ceremonia care a avut loc la PALATUL SNAGOV au participat, printre altii, si GABRIELA FIREA cu Florin PANDELE, ROBERT NEGOITA si sotia sa, GABRIELA SZABO, dar si ROVANA PLUMB.

Sursa foto: cancan