VALERIU ZGONEA: Fiul sefului Camerei Deputatilor, victima, dar si agresor

Fiul presedintelui CAMEREI DEPUTATILOR isi cauta dreptatea in instanta, dupa ce sustine ca a fost TALHARIT de un tanar. La randul sau, BAIATUL lui VALERIU ZGONEA este acuzat ca l-ar fi batut pe fiul fostului fotbalist ION SBURLEA. Procesul se judeca la Judecatoria Sectorului 1.

Cazul familiei ZGONEA a ajuns in instanta dupa ce fiul presedintelui CAMEREI DEPUTATILOR sustine ca a fost atat agresat,cat si TALHARIT de un tanar. Astfel, astazi DRAGOS ZGONEA ar trebui sa se prezinte la Judecatoria Sectorului 1 pentru a fi audiat de magistrati si totodata pentru a da mai multe explicatii in acest dosar, informeaza Realitatea.net.

Citeste si: ZGONEA: DEPUTATII NU VOR AVEA VOT FINAL IN ACEASTA SAPTAMANA

Totusi, DRAGOS ZGONEA este acuzat, intr-un alt caz, ca l-ar fi AGRESAT pe fiul fostului fotbalist de la Steaua Bucuresti, ION SBURLEA. Se pare ca tanarul, alaturi de mai multi colegi de la colegiul Cervantes, si-ar fi dat intalnire cu FIUL FOTBALISTULUI in zona statiei de metrou Izvor si acolo l-ar fi agresat pe fiul fotbalistului. Potrivit sursei citate, fiul lui ION SBURLEA sustine ca DRAGOS ZGONEA ar fi incercat sa-l stranga de gat. In urma plangerii depuse la Politie de catre presupusa victima s-a deschis un dosar de cercetare.

Citeste si: ZGONEA CERE PARLAMENTARILOR SA NU SE JIGNEASCA IN CAMPANIE

La randul sau, VALERIU ZGONEA neaga ca FIUL sau l-ar fi lovit pe baiatul lui Sburlea si spune ca este vorba despre un scandal fabricat. 

Sursa foto: cugetliber.ro