VALERIU ZGONEA: Legea securitatii cibernetice si cea a cartelelor pre-pay sunt URGENTE

Presedintele Camerei Deputatilor, VALERIU ZGONEA, a declarat, joi seara, ca LEGEA CARTELELOR PRE PAY si cea a SECURITATII CIBERNETICE, cunoscuta si sub numele de BIG BROTHER III, sunt importante si urgente pentru structurile de securitate nationala, informeaza TVR.

“Cele doua legi sunt esentiale pentru ca institutiile sa poata sa reactioneze preventiv astfel incat sa ne asigure noua securitate maxima, ca sa putem sa beneficiam de libertatile fundamentale. LEGEA CARTELELOR PRE PAY si LEGEA SECURITATII CIBERNETICE sunt importante si urgente pentru structurile de securitate nationala.

CITESTE SI: AUGUSTIN ZEGREAN: Unii politicieni au facut PRESIUNI prin declaratii asupra CCR in urma deciziei privind LEGEA “BIG BROTHER”

Eu sunt pentru securitate maxima, dar si pentru pastrarea libertatilor fundamentale. Nu pot sa nu vad ce se intampla azi in Europa sau in vecinatatea noastra estica si sa nu lucrez ca parlamentar pentru a asigura toate instrumentele pe care le cer aceste institutii ca sa imi asigure securitatea”, a spus VALERIU ZGONEA lapostul national de televiziune.

El a adaugat ca securitatea pentru fiecare cetatean si pentru fiecare comunitate este primordiala daca se doreste prosperitate si trebuie sa se tina cont ca sunt anumite legi care tin de siguranta nationala prin care se dau instrumente institutiilor stabilite prin lege sa se ocupe de securitatea si siguranta cetatenilor. 

CITESTE SI: PNL a salutat decizia CCR referitoare la LEGEA BIG BROTHER III 

Sursa foto: gandul.info