VALERIU ZGONEA nu mai este presedintele CAMEREI DEPUTATILOR

VALERIU ZGONEA a pierdut luni functia de presedinte al Camerei Deputatilor in urma unei proceduri prin care plenul a “luat act” de faptul ca acesta nu mai are sprijin politic, dupa ce a fost exclus din PSD. Proiectul de hotarare in acest sens a primit 167 voturi “pentru” si 32 “impotriva”. 

Presedintele de sedinta nu a fost VALERIU ZGONEA, ci Florin Iordache. Acesta a citit proiectul de hotarare prin care se ia act de vacantarea functiei, pe care apoi l-a supus la vot. 

CITESTE SI: PONTA: IMI DEPUN CANDIDATURA IN PSD PENTRU FUNCTIA DE PRESEDINTELE AL CAMEREI DEPUTATILOR. REACTIA LUI DRAGNEA

“Se ia act de vacantarea de drept a postului de presedinte. se voteaza in plen. In Biroul Permanent (de dupa plen – n.r.) hotaram cine ii va lua locul pana la votarea unui nou presedinte. Nu trebuie sa existe cvorum de sedinta. Se ia act de vacantarea postului, se voteaza un proiect de hotarare. Este o vacantare de drept” a explicat secretarul Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu (PSD), dupa sedinta Biroului Permanent de luni. 

Sursa  foto: gandul