Valeriu Zgonea: Poate PNL-ul s-o propuna si pe bunica la TVR, acceptam orice

Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, a continuat seria declaratiilor mai mult sau mai putin serioase pe care le-a facut in ultima perioada. Acesta a declarat ca parlamentarii PSD vor vota orice propunere pe care o are PNL-ul pentru conducerea TVR, inclusiv pe bunica sa.

“Poate s-o propuna si pe bunica, nu e nici o problema. Acceptam orice propunere. Nu vrem sa ramanem in istorie ca aceia care au blocat TVR-ul si au inchis emisia”, a declarat presedintele Camerei Deputatilor.

Valeriu Zgonea si-a exprimat parerea de rau pentru faptul ca trebuie sa convoace un plen pentru ziua de vineri. “Propunerea liberalilor trebuie sa treaca de votul comisiilor de cultura reunite. Maine la 12 o s-o vedem in plen. Cati or mai veni, vedem maine. Sper sa fie cvorum. E nevoie de 291 de parlamentari”, a spus Valeriu Zgonea.

Propunerea anterioara a PNL pentru sefia TVR, Rares Bogdan, a cazut la vot, dupa ce parlamentarii PSD au iesit din sala, acest eveniment declansand una dintre cele mai serioase crize din USL. Miercuri, ministrii liberali s-au aflat, conform unor surse, foarte aproape de a-si da demisia.

Intr-un final, presedintele liberal Crin Antonescu si premierul Victor Ponta, s-a convenit asupra convocarii inca o data a unei sedinte a Parlamentului, pentru ca o noua propunere a PNL pentru postul de presedinte al TVR sa fie votata.

Sursa foto: gov.ro