VALERIU ZGONEA: PSD nu are nicio emotie in legatura votul privind MOTIUNEA de CENZURA

Presedintele Camerei Deputatilor, VALERIU ZGONEA, a declarat sambata, in legatura cu MOTIUNEA de CENZURA a liberalilor, ca social-democratii nu au “NICIO EMOTIE”, ca aceasta nu va strange mai mult de 190 de votanti, maximum 200, si ca nu vede rostul acestui demers, in afara unui “EXERCITIU de IMAGINE”.

“MOTIUNEA de CENZURA a PNL nu strange mai mult de 190 de votanti, poate 200 maxim. Pentru partidul de opozitie, in afara de exercitiu de imagine, nu-i vad rostul. Am vazut, in ultimii 15 ani, partide de opozitie care nu au depus motiuni de cenzura, pentru ca sa nu treaca in ridicolul unei obligatii pe care o faci doar pentru ca ai unele obligatii. Inainte de aceasta situatie, PSD-ul spune ca nu are nicio emotie privind votul pe MOTIUNEA de CENZURA, credeti ca s-a schimbat ceva intre timp, exista motive de ingrijorare?”, a raspuns VALERIU ZGONEA la o intrebare pe aceasta tema, la evenimentul organizat de Camera Deputatilor “Parlamentul copiilor”.

CITESTE SI: ZGONEA: Termenul limita pentru prezentarea raportului in cazul PONTA este de 14 zile 

VALERIU ZGONEA a adaugat ca argumentele pro si contra vor putea fi analizate la momentul dezbaterii MOTIUNII de CENZURA, mentionand ca social-democratii s-au achitat de toate angajamentele facute in ultimii trei ani.

“Vom vedea, la momentul respectiv, argumentele pro si contra. Eu cred ca, in acest moment, noi ne-am tinut de toate angajamentele pe care le-am facut, si in campania de prezidentiale, si in campania de europarlamentare, si in campania de locale si parlamentare din 2012”, a sustinut VALERIU ZGONEA.

CITESTE SI: PNL a depus MOTIUNEA de CENZURA impotriva GUVERNULUI. UPDATE 

PNL a depus vineri la Parlament MOTIUNEA de CENZURA “VICTOR PONTA — demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu este o lozinca!”, care vizeaza votul romanilor din diaspora si alegerile partiale si prin care solicita retragerea increderii Guvernului.

Sursa foto: gandul.info