VALERIU ZGONEA – un simplu TURNATOR la AMBASADA SUA din ROMANIA

ION CRISTOIU a lansat, pe blogul personal, un ATAC VIRULENT fara precedent la adresa presedintelui Camerei Deputatilor, VALERIU ZGONEA, numindu-l pe acesta un „turnator la Ambasada americana din Romania” si „L’Idiot du PSD”.

“VALERIU ZGONEA a fost dat afara din PSD. Nu pentru ceea ce unii s-au grabit sa prezinte drept delict de opinie, ci pentru ca ditamai presedintele executiv al PSD si presedintele Camerei Deputatilor e un simplu turnator la Ambasada americana din România. Incredintat ca, babuin fiind, trebuie sa te dai pe linga Ingrijitorul Sectorului babuini din imensa Gradina Zoologica intruchipata de coloniile Imperiului american, VALERIU ZGONEA pira la ambasadorul american colegii de partid pentru ceea ce el considera ca sint tentative de a afecta Lupta impotriva coruptiei.

Dupa ce-si primea tainul, intruchipat de surisul cu toti dintii al ambasadorului, VALERIU ZGONEA se intorcea la Camera Deputatilor cu misiunea de a bloca orice dezbatere in Parlament a celor peste 40 de modificari decise de CCR la Codul Penal si la Codul de Procedura Penala”, noteaza ION CRISTOIU pe blogul personal.

ION CRISTOIU continua prin a-l ironiza pe VALERIU ZGONEA si ofera o comparatie “aparte” a exluderii acestuia din PSD.

CITESTE SI: RAZBOIUL IRONIILOR CONTINUA IN PSD: ESTE GREU SA TE BATI CU ZORRO!

“Excluderea lui VALERIU ZGONEA din PSD a fost un gest asemanator celui fiziologic, prin care elimini din stomac, pe una dintre cele doua posibile gauri de evacuare, o bucata de fleica stricata. A ramas debarcarea lui VALERIU ZGONEA din fruntea Camerei Deputatilor, la care PSD trudeste, pentru ca, asemenea oricarui turnator, VALERIU ZGONEA n-are, pe post de coloana vertebrala, decit un elastic de bikini”, a continuat ironic ION CRISTOIU.

 „Singurul lucru pe care tin sa-l spun in aceasta chestiune e ca ambasadorul american sfideaza si regulile bunului simt elementar. Un om de bun simt, un om minim cultivat, nu umileste un Popor tratindu-l ca pe un Popor de babuini chiar daca in sinea sa il considera unul de babuini. Una dintre notele definitorii ale omului minim civilizat e sa nu lase o clipa impresia ca e Jupin.

Prin tratarea românilor ca niste slugi ambasadorul american nu difera prea mult de ghiortanii nostri postdecembristi, morti sa-si arate puterea. O reactie a venit de la Valeriu Zgonea. Declaratia sa de dupa vizita confirma ca VALERIU ZGONEA a fost ceea ce s-ar putea numi L’Idiot du PSD. Potrivit Declaratiei, el, VALERIU ZGONEA , a abordat cu ambasadorul american chestiunile „care pot sa creeze regrese in progresele României”. Ce mai incolo si incoace!

VALERIU ZGONEA ne-a inveselit din nou, imbogatind fondul de gigisme al natiei cu formula regrese in progrese. O alta reactie a fost cea a comentatorilor, care au invocat o lovitura data de ambasadorul american conducerii PSD. Eu insa cred c-a fost vorba de o lovitura. Cred ca, dimpotriva, a fost vorba de o mina de ajutor. Operatiunea Debarcarea lui VALERIU ZGONEA de la sefia Camerei Deputatilor se profileaza deja ca una deosebit de complicata si deosebit de periculoasa”, conchide ION CRISTOIU.

Sursa foto: realitatea