Vali Vijelie a plătit o sumă ridicolă pentru a avea o stea pe Hollywood Walk of Fame

Vali Vijelie și-a cumpărat o stea pe Hollywood Walk of Fame este știrea care făcut valuri de câteva zile încoace în presa tabloidă autohtonă. Artistul a primit like-uri peste like-uri, însă totul a fost doar o mică farsă!

Manelistul a fost dat de gol. Vlogger-ul Alex Ciobanu a dezvăluit, într-un clip postat pe Tik Tok, cum îţi poţi pune numele pe o stea de pe Hollywood Boulevard pentru suma modică de 5 dolari. În realitate, ar fi doar o bișniță a unei femei pe care poliția din Los Angeles o cunoaște deja destul de bine. În plus, vlogger-ul a precizat că Vali Vijelie nici măcar nu și-a ales o stea destinată cântăreților, ci una pentru actori.

„Îmi apare peste tot că Vali Vijelie are stea pe Walk of Fame și vreau să vă scot un pic din întuneric, dacă sunteți acolo și credeți chestia asta, pentru că nu are Vali Vijelie stea pe Hollyywood Walk o Fame. Este o doamnă care are litere aurii și stă lângă o stea goală, iar pentru suma modică de 5 dolari poți să scrii și Superman pe o stea de la Hollywood și să-ți faci poză cu ea. Este ilegal, am văzut-o când o lua poliția de două ori, pentru că nu ai voie să faci asta”, a spus Alex Ciobanu, conform SpyNews.

Sursa foto: Instagram