VALIDAREA lui RAZVAN BURLEANU, amanata pana pe 3 iunie

VALIDAREA lui RAZVAN BURLEANU in functia de presedinte al FRF a fost amanata de Tribunalul Bucuresti pentru inceputul lunii iunie.

Situatia Federatiei Romane de Fotbal (FRF) ramane “in aer” dupa ce Tribunalul Bucuresti a stabilit un nou termen pentru VALIDAREA PRESEDINTELUI RAZVAN BURLEANU. Magistratii bucuresteni vor lua in discutie acest caz in data de 3 iunie, scrie ziare.com, dup ace o surpriza de proportii a avut loc la acest termen, doua cluburi, Poli Timisoara si Corvinul Hunedoara, depunand cereri de interventie.

 Citeste si: DANIEL PRODAN: ALEGERILE de la FRF au fost FRAUDATE! – See more at: https://mondonews.ro/daniel-prodan-alegerile-de-la-frf-au-fost-fraudate/#sthash.q27vmYQZ.dpuf

Cele doua formatii se alatura Asociatiei Judetene de Fotbal Giurgiu in contestarea alegerilor din 5 martie, Tribunalul Bucuresti admitand aceste cereri si a stabilit noul termen de judecata pentru luna iunie.

 Citeste si: Salariatii FRF s-au umplut de bani dupa RATAREA calificarii tricolorilor la CM din BRAZILIA. FOTO 

Avocatul celor de la Corvinul sustine ca doar 85 de cluburi ar fi avut dreptul de a vota in cadrul alegerilor de la FRF, motiv pentru care scrutinul ar putea fi anulat. “Exista posibilitatea ca alegerile sa se repete”, a spus avocatul Mircea Moise.