VAN DAMME, PARASIT DE SOTIE! MOTIVUL E SOCANT

Cariera lui Jean Claude Van Damme nu mai are nici o sansa sa reinvie, iar actorul se pare ca s-a obisnuit cu gandul esecului. Nici in viata personala lucrurile nu stau mai bine: partenera lui de multi ani, Gladys, s-a saturat si a intentat divort… pentru a doua oara.

Van Damme a cunoscut- o pe actrita si fosta culturista Gladys Portugues cand aveau amandoi putin peste 20 de ani. Cei doi s-au casatorit in 1987, insa Van Damme a parasit-o dupa ce s-a lansat in cinematografie si a devenit cunoscut la Hollywood.

CITESTE SI: Un FAIMOS ACTOR de la HOLLYWOOD recunoaste ca foloseste MARIJUAHA: ”O MANANC, O BEAU, O FUMEZ”

Cei doi au divortat in 1992, dar s-au recasatorit in 1999 si au impreuna doi copii, care sunt in prezent adulti. In ultimii ani, Gladys a trait un calvar, potrivit presei americane, din cauza faptului ca faimosul ei sot a luat-o razna. “Pe langa faptul ca bea alcool pana cade lat, Van Damme e si fraier. Orice femeie il pacaleste, orice prostituata. De altfel, acesta a fost motivul principal de divort: faptul ca toaca agoniseala familiei cu diverse domnisoare”, a marturisit un prieten al sotiei starului.

A fost insurat de cinci ori

Nu demult, cand s-a aflat in Romania, actorul a fost fotografiat cand si-a luat cu el la hotel mai multe starlete romance, pe care le-ar fi platit cu bani grei. Acelasi lucru s-a intamplat si cand a filmat in Bulgaria, la hotelul sau fiind coada de tinerele dornice de atentia “Soldatului universal”. “Gladys a citat diferente ireconciliabile, din bun-simt.

CITESTE SI: MICKEY ROURKE, DEPENDENT DE CHIRURGIE PLASTICA! Ce OPERATIE vrea sa-si FACA

Dar a povestit multora despre umilintele ei in toti acesti ani. Nu a mai suportat sa-si piarda barbatul in fata prostituatelor”, a relatat aceeasi sursa in presa din Belgia, tara de origine a lui Van Damme. Actorul a fost casatorit de cinci ori, partenerele sale fiind cele care au cerut divortul, de fiecare data.

Sursa www.libertatea.ro