VANATOAREA de la BALC: EVENIMENTUL a fost tulburat de un INCIDENT. UPDATE

A inceput celebra VANATOAREA de la BALC. Ca in fiecare an, ION TIRIAC are sute de invitati de seama. A fost de altfel aglomeratie pe aeroportul din Oradea acolo unde VIP-urile au venit cu avioanele lor private.

UPDATE 13.45: Evenimentul la care participa unii dintre cei mai bogati oameni din lume a fost tulburat de un reprezentant al unei organizatii care lupta impotriva abuzurilor contra animalelor. Odata ajuns la Complexul de VANATOAREA de la BALC, acesta a cerut oprirea imediata a vanatorii, sustinand ca este ilegala. Omul a sunat la 112 si a solicitat un echipaj de politie, conform Digi24.

La fel ca in anii trecuti, iubitorii de animale anunta ca vor fi proteste.

VANATOAREA de la BALC se afla la cea de-a 10-a editie, iar lista invitatilor lui ION TIRIAC cuprinde aproximativ 100 de persoane , potrivit ebihoreanul. Pe aeroportul din Oradea, au aterizat nu mai putin de 20 de avioane private. ION TIRIAC a spus ca la VANATOAREA de la BALC vor participa aceiasi invitati, care vin in fiecare an sa isi vada afacerile in Romania.

VANATOAREA de la BALC. Rudolf Streicher, fost ministru in mai multe guverne ale Austriei si sef al Partidului Socialist de la Viena sau celebrul creator de moda Stefano Ricci sunt doar doua nume de pe lista VIP-urilor din strainatate.

Dintre romani se remarca printul Dimitrie Sturdza, omul de afaceri covasnean Arpad Sarkany, Sorin Florea, fost sef al Garzii Financiare Bucuresti si Sandu Georgescu, patronul uneia dintre firmele care a implementat sistemul EADS.

VANATOAREA de la BALC. Aproximativ 100 de mistreti au fost vanati anul trecut, in cele doua zile de vanatoare, una care a fost marcata la editiile trecute de proteste ale iubitorilor de animale. Proteste care se anunta si in acest an.

“Atat timp cat domnul ION TIRIAC continua traditia acestei vanatori, care nu e vanatoare, ci un masacru, noi incercam sa contracaram actiunea”, a spus seful Asociatiei Alianta pentru Combaterea Abuzurilor.

Sursa foto: bihoreanul