VANGHELIE a lansat un ATAC DUR la adresa lui PONTA: O formula mai ciudata de conducator

MARIAN VANGHELIE, primarul suspendat al Sectorului 5, a lansat un ATAC DUR la adresa premierului VICTOR PONTA in cadrul unui interviu acordat jurnalistilor de la Evenimentul Zilei. VANGHELIE a declarat ca seful Executivului a dus o campanie impotriva celor pe care „nu i-a placut”.

„Domnul VICTOR PONTA a avut, asa, o formula mai ciudata de conducator, toti cei care pe care nu i-a placut a trebuit sa-i dea afara, sa-i omoare, sa-i scoata din functii, sa-i elimine, dar viata demonstreaza ca in momentul cand e sa ti se intample si tie, ti se intampla”, a precizat MARIAN VANGHELIE intr-un interviu pentru EVZ.

CITESTE SI: MARIAN VANGHELIE: PONTA DU-TE ACASA! CE AI FACUT TU NU SI-A PERMIS NIMENI

MARIAN VANGHELIE si-a spus parerea si despre viitorul premierului VICTOR PONTA.

„De ce i-a fost frica, nu a scapat: a iesit pe usa din spate din PSD, a pierdut functia de presedinte PSD tot pe usa din spate, mai departe va pierde si functia de prim-ministru tot pe usa din spate, se va trage cortina si, stiti, celelalte lucruri nu le doresc nici macar dusmanilor sa li se intample dupa ce am vazut cum este acolo unde am fost eu”, a adaugat primarul suspendat al Sectorului 5.

MARIAN VANGHELIE a apreciat si ca „orice varianta mi se pare mai buna decat PONTA”.

CITESTE SI: VANGHELIE CATRE PONTA: CU CE TE SANTAJEAZA GENERALUL ?

„Orice varianta mi se pare mai buna decat VICTOR PONTA!  Rau mai mare decat a facut VICTOR PONTA partidului n-a facut nimeni si nu mai poate sa faca nimeni nici daca isi propun toti la un loc sa faca rau partidului.  Nu vedeti ca a dus PSD in gard?”, a precizat MARIAN VANGHELIE.

 „Este cea mai mare greseala pentru PSD ramanerea la guvernare! Dar asta se intampla pentru ca VICTOR PONTA n-a gandit ca un membru PSD si ca presedinte al partidului, el a gandit ca… VICTOR PONTA, adica “fac cum mi-e mie mai bine”.  Daca era inteligent trebuia sa dea puterea a doua zi dupa ce a pierdut alegerile si se intarea, se organiza partidul si se pregatea de alegerile din 2016 numai ca, din pacate, el a gindit cum e mai bine pentru el. Daca mai sta la guvern PONTA, mai ales acum ca nu mai este presedinte, partidul are toate sansele sa piarda zdruncinator in alegeri”, a conchis MARIAN VANGHELIE.

Sursa foto: realitatea