VANGHELIE DESPRE OPRESCU: II UREZ SANATATE, doar NEBUNII se bucura de raul altuia

Primarul suspendat al Sectorului 5, MARIAN VANGHELIE, a declarat vineri ca ii ureaza SANATATE LUI SORIN OPRESCU si ca nu se bucura ca acesta a fost arestat preventiv, deoarece “DOAR NEBUNII SE BUCURA DE RAUL ALTUIA”, relateaza Agerpres.

Prezent vineri la Tribunalul Bucuresti, in dosarul in care este judecat pentru coruptie, Marian Vanghelie a fost intrebat de jurnalisti ce sfaturi ii da primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, acuzat si el tot de fapte de coruptie.

“EU II UREZ SANATATE. Va spun ca, lasand prostiile si bataliile politice, e greu si nu ma bucur de raul altuia. Doar nebunii se bucura de raul altuia”, a raspuns Vanghelie.

Pe de alta parte, Marian Vanghelie s-a intrebat cum au stabilit procurorii DNA prejudiciul in dosarul in care a fost trimis in judecata, sustinand ca afirmatiile denuntatorului sunt “POVESTI”.

CITESTE SI: URMATORUL TERMEN IN PROCESUL LUI MARIAN VANGHELIE VA AVEA LOC IN DATA DE 6 OCTOMBRIE. UPDATE

“Cum putea sa fie tinut cineva patru luni la arest preventiv, daca nu se vorbea de niste cifre care nu au nicio legatura cu realitatea. Acest prejudiciu, care s-a aruncat pe piata, de 90 milioane euro. Pentru ca este usor sa spui avocatilor si judecatorilor: ‘cititi dosarul intr-un sfert de ora si vedeti 90 de milioane euro’. Luati comisionul si diverse intamplari hazlii, care s-au depus la dosar. Dupa ce s-a terminat rechizitoriul, s-a ajuns la suma de 30 de milioane, dar, atentie, nici macar nu are relevanta cu ce zice denuntatorul. Si denuntatorul spune acolo niste povesti, ca daca cititi va bufneste rasul. La un moment dat, DNA pune 40 milioane prejudiciu, din condei”, a spus Vanghelie.

Marian Vanghelie a fost trimis in judecata de DNA pentru savarsirea unor fapte de coruptie, alaturi de Mircea-Sorin Niculae (varul primarului), Sorin Stefan Ciocan, Laura Ciocan, director SC Economat Sector 5 SRL, si omul de afaceri Marin Dumitru.