VANGHELIE, despre votul lui Ponta: Cand e vorba de o batalie, eu sunt alaturi de partid

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, joi, ca munceste de peste 20 de ani in PSD si este alaturi de partid cand e vorba de o batalie, chiar daca nu-i plac „anumiti” lideri, el comentand astfel declaratia lui Victor Ponta despre cum a votat la prezidentialele din 2009.

„Eu am muncit douazeci si ceva de ani in partidul asta si in momentele cand nu mi-a placut de anumiti lideri ai partidului, cand e vorba de o competitie si de o batalie, sunt alaturi de partid”, a spus Vanghelie.

El a mai aratat ca Victor Ponta trebuie sa castige alegerile prezidentiale, in calitate de presedinte al PSD.

ANTONESCU, DESPRE VOTUL LUI PONTA: FACE PARTE DIN NUCLEUL DUR AL ALEGATORILOR DE DREAPTA, E DE VAZUT DACA VA RAMANE CONSTANT

Presedintele PSD, Victor Ponta, fost purtator de cuvant al campaniei prezidentiale a lui Mircea Geoana, a declarat, joi, ca multi dintre cei cu care a votat la prezidentiale din ’90 pana acum nu au castigat, dar important este mersul la vot, el afirmand ca in 2009 a votat in primul tur cu Crin Antonescu, apoi cu Mircea Geoana.

Premierul Ponta a facut declaratia la evenimentul in care Tineretul Social Democrat premiaza castigatorii concursului Olimpiada de Comunicare Politica.

El a spus ca in 1990 a votat la prezidentiale cu Ion Ratiu, care nu a castigat, in 1992 cu Emil Constantinescu – nu a castigat, in 1996 tot cu Constantinescu – castigator, in 2000 cu Mugur Isarescu – nu a castigat, in 2004 cu Adrian Nastase – nu a castigat.

Citeste si: Ponta: In 2009 am votat in primul tur cu Antonescu, apoi cu Geoana

Ponta a spus ca in 2009 a votat in primul tur cu Crin Antonescu, iar in al doilea cu Mircea Geoana, ambii pierzand. “S-ar putea ca de data asta sa iasa cel pe care il votez eu”, a spus Ponta, subliind insa ca participarea la vot este cel mai important lucru.

Ponta a fost purtator de cuvant al campaniei pentru prezidentiale a lui Mircea Geoana in 2009.