VANGHELIE este suparat ca nu este nici macar SUSPECT in dosarul LISTELOR ELECTORALE

Presedintele interimar al Partidului Dreptatii Sociale, MARIAN VANGHELIE, candidat la functia de primar al sectorului 5, sustine ca nu are nicio calitate in dosarul DNA ce vizeaza fapte de coruptie si asimilate acestora, printre care si folosirea de informatii ce nu sunt destinate publicitatii in legatura cu falsificarea listelor electorale, potrivit Agerpres. 

“Nicio calitate. Nici macar calitatea de suspect. Ma obisnuisem cu calitatea de suspect. N-am nicio calitate, am intrebat. N-are nimeni nicio calitate, momentan, intelegeti?”, a declarat MARIAN VANGHELIE duminica, intr-o conferinta de presa. 

CITESTE SI: ALEGERI LOCALE 2016: UN CANDIDAT LA PRIMARIA CAPITALEI A SOLICITAT CA DNA SA SE RETRAGA DIN CAMPANIE

El a spus ca “posibilul denuntator cu identitate ascunsa” nu ar avea “ce sa clarifice”: “Cred ca posibilul, in ghilimele, denuntator cu identitate ascunsa, ce se vorbeste pe surse, cum vorbiti dumneavoastra, n-are ce sa clarifice. Cred ca s-a crezut, am inteles, tot asa, din presa, ca s-ar gasi aici sute de milioane, de telefoane, tot felul de materiale de propaganda. N-avem niciun material de propaganda, nu s-a comandat niciun material de propaganda. Conform legii, de abia ieri am inchis partea – tot ce inseamna parte din punct de vedere legal a mandatarilor financiari”, a precizat MARIAN VANGHELIE. 

Sursa foto: jurnalul