VANGHELIE, IN SCANDAL CU PONTA! Replici dure la CExN de la Orastie, Ponta l-a amenintat cu EXCLUDEREA

VANGHELIE, IN SCANDAL CU PONTA! Replici dure la CExN de la Orastie, Ponta l-a amenintat cu EXCLUDEREA

SCANDAL IN PSD. Marian Vanghelie si Victor Ponta au avut un schimb dur de replici in sedinta Consiliului National Executiv (CExN) al PSD desfasurata luni, iar la final primarul Sectorului 5 a fost amenintat cu excluderea din partid.

Surse politice sustin ca scandalul a izbucnit dupa ce Marian Vanghelie a luat cuvantul in sedinta, exprimandu-si intentia de a candida la sefia PSD. Vanghelie a facut acest anunt in conditiile in care au fost mai multe apeluri venite din partea presedintelui PSD, Victor Ponta,  ca acest subiect sa nu fie pus in prim-plan acum, ci dupa alegerile prezidentiale.

Citeste si: PONTA: Daca ma sprijina colegii, candidez la Cotroceni. Va fi un candidat comun PSD-UNPR-PC

Aceleasi surse transmit ca Victor Ponta i-a transmis lui Marian Vanghelie ca daca va continua cu aceste scandaluri, il va exclude din PSD. De asemenea, liderul social-democratilor i-a transmis lui Vanghelie ca daca vrea sa candideze la sefia PSD, poate sa o faca, insa nu inainte de 16 noiembrie.

Marian Vanghelie ar fi vorbit la CExN chiar si despre intentia de a candida la Primaria Capitalei in 2016.

Reamintim ca Victor Ponta a atentionat, luni, ca toata lumea trebuie sa traga in campania electorala, precizand ca se va discuta abia dupa 17 noiembrie despre cine va fi noul presedinte al PSD.

Candidatul PSD la alegerile PREZIDENTIALE va fi stabilit la 1 august. Baronii din PSD nu il vor pe Geoana

“Stimati colegi, toata lumea trage in campanie, de pe 17 noiembrie discutam cine va fi presedintele partidului”, a spus Ponta. El s-a declarat convins ca nu se pune problema ca persoana care va candida din partea PSD la europarlamentare sa nu intre in turul doi. “Candidatul PSD-UNPR -PC are o sansa mare sa intre in turul doi. Doar Cristi Diaconescu n-a intrat in turul doi”.

Foto: evz.ro