Vanghelie, la lansarea Noului Proiect Social Democrat: Primarii care au migrat pe Ordonanta 55 sa isi piarda mandatul

Marian Vanghelie

Primarul sectorului 5 Marian Vanghelie a afirmat, duminica, la lansarea a noului proiect social democrat Romania noastra, ca primarii care au migrat pe baza Ordonantei 55 trebuie sa-si piarda mandatul si a spus ca propune modificarea Codului Muncii. 

“Sa-si piarda mandatul acei primari care au fost luati pe Ordonanta 55”, a spus Vanghelie, care a aratat ca parlamentarii nu trebuie sa mai stea la coada la ministri, ci ministrii trebuie sa mearga in Parlament.

Vanghelie a spus ca trebuie modificat Codul Muncii, pentru ca cei cu studii superioare sa nu mai fie platiti cu sume derizorii, ca muncitorii necalificati.

Citeste si: MIRCEA GEOANA: Sultanatul politic PONTA se va incheia in cateva saptamani

“Am promis de cativa ani sa fie modificat acest Cod al Muncii, care a generat ca romanii cu studii sa fie platiti cu sume derizorii, ca muncitorii necalificati. Sa schimbam Codul Muncii, ca acestia sa ia dublul salariului minim pe economie”, a adaugat Vanghelie.

El a anuntat ca vor fi multi parlamentari care se vor alatura noului proiect al stangii si acestia vor trebui sa spuna ca nu sunt de acord cu asemenea “lucruri, compromisuri”.

Vanghelie a mai aratat ca a mai trecut peste “un hop” cand a candidat independent la primarie si a castigat si ca asa se va intampla si acum.

El i-a criticat pe Victor Ponta si Gabriel Oprea, aratand ca au facut presiuni asupra parlamentarilor sa nu fie prezenti.