VANGHELIE: La parafarea COABITARII, Dragnea turna whisky, Ponta scria si Antonescu era disperat

Marian Vanghelie, PRIMARUL Sectorului 5 EXCLUS din PSD, a facut o noua serie de dezvaluiri bomba din interiorul partidului. Vanghelie sustine ca are informatii despre episodul semnarii pactului de coabitare dintre Victor Ponta si Traian Basescu.

”Stiti ca, dupa cateva luni de zile, s-a certat cu Traian Basescu. Stiti care a fost reactia marelui lider PSD, care conduce 600.000 de membri? La semnarea pactului de coabitate, unul turna in whiskey in pahare, adica domnul Dragnea, si Victor Ponta batea la calculator. Asa s-au luptat ei cu Traian Basescu.

CITESTE SI: VIDEO MARIAN VANGHELIE a dezvaluit motivul pentru care PONTA l-a exclus pe GEOANA din PSD

Nu am alta solutie, intrebati-l pe Crin Antonescu, care a fost acolo (…) lucrurile astea le-am aflat de la liberali. Nu sunt eu singurul care le stiu, lucrurile astea sunt cunoscute in PSD. Oamenii astia nu s-au luptat niciodata cu Traian Basescu (…) Crin Antonescu era disperat, nu stia ce se intampla.

In acel moment s-au dus la domnul Crin Antonescu acasa si l-au rugat 3 ore sa mearga cu ei la Cotroceni. Se ruga Dragnea de el: Veniti cu noi, am dosare, am familie acasa. Radeau liberalii de noi: ”Astia sunt liderii vostrii? Cu astia mergeti voi la negocieri?”, sustine Vanghelie, la B1 TV.

CITESTE SI: MARIAN VANGHELIE, de neoprit: PONTA – un las, DRAGNEA – un mascarici! 

Sursa foto: gandul.info