Vanghelie, la Realitatea TV: Ponta minte cum respira. Pana de Pasti, strada il da afara

Marian Vanghelie

Marian Vanghelie a declarat joi seara, in studioul Realitatea TV, ca Victor Ponta “minte cum respira”, fiind de parere ca pana in primavara “strada il va da afara”. Totodata, primarul de la Sectorul 5 a mai dezvaluit ca Victor Ponta ii tinea pe toti din partid in frau deoarece credeau ca iese presedinte si-i ameninta ca au probleme penale.

“In sedinta se tacea de frica. Se credea ca o sa iasa presedinte. Erau multi cu probleme penale si se temeau”, a declarat Vanghelie. 

Contrariat de excluderea sa din PSD, Vanghelie a mai afirmat ca Victor Ponta a ajuns presedintele partidului printr-o sustinere gresita a lui Ion Iliescu si Adrian Nastase.

Citeste si: PONTA: DACA FACEAM CONGRES PSD IN DECEMBRIE, EU NU CANDIDAM. ACUM VAD O MAJORITATE, DAR NU EXCLUD CA LA UN MOMENT DAT SE VA INTAMPLA CEVA

“Niciun presedinte al partidului nu a facut vreodata ce a facut Ponta. Pana de Pasti, strada il da afara pe Victor Ponta. Cat Ponta va fi presedinte al PSD, stanga va fi moarta in Romania. Omul acesta nu are nicio legatura cu oamenii simpli, el nu relationeaza cu nimeni daca-l duci la tara, intr-o fabrica… Ponta a ajuns presedinte printr-o sustinere gresita atunci a lui Ion Iliescu si Adrian Nastase. 

Cu privire la esecul din scrutinul prezidential, Vanghelie este l-a catalogat drept un vot covarsitor impotriva minciunilor lui Victor Ponta. “Eu spun ca a fost un vot covarsitor impotriva minciunilor lui Victor Ponta si atat. Nu exista alta explicatie”, a spus Vanghelie.