Vanghelie: Legea amnistiei era pentru Sebastian Ghita

Marian Vanghelie a declarat joi seara, la Realitatea TV, ca legea amnistiei este concepua special pentru deputatul PSD Sebastian Ghita si l-a acuzat pe Victor Ponta ca de licitatiile cu fonduri europene de la Guvern se ocupa Ghita.

“Eu inteleg frica lui Sebi Ghita cu amnistia. Ca ea nu este pentru primari, pentru cei din Parlament, pentru oamenii de partid, pentru clasa politica. Cred ca este, in primul rand, pentru Sebi Ghita. El este pe rol cu un proces chiar acum. Un proces de 10 ani. Ca presa a dat, n-a dat… inteleg ca e pe finalizate. Cred eu ca vor fi probleme in urmatoarea perioada pe toate lucrurile care s-au intamplat in aceasta guvernare. Stiti cum se discuta la noi, la PSD? ‘Bai, e o licitatie acolo! A, e Sebi Ghita!’ Orice licitatie care se intampla la Guvern cu fonduri europene e Sebi Ghita. Sunt oamenii pusi de el si el se ocupa de licitatii. Cum sa nu fie probleme?”, a declarat Marian Vanghelie.

Intrebat de moderatorul emisiunii daca premierul Victor Ponta cunoaste aceste lucruri, Vanghelie a replicat: “Nu, nu stie. Vorbesc serios acum, nimeni nu discuta de problemele astea. Noi, in partid, discutam. Cativa dintre noi…”.

Citeste si: VANGHELIE, LA REALITATEA TV: PONTA MINTE CUM RESPIRA. PANA DE PASTI, STRADA IL DA AFARA