Vanghelie: Nu poti spune de dimineata pana seara ca tot ce face Basescu e gresit. Iohannis inspira seriozitate

Vanghelie: Nu poti spune de dimineata pana seara ca tot ce face Basescu e gresit. Iohannis inspira seriozitate. VIDEO

Pana mai ieri o voce importanta a PSD-ului, Marian Vanghelie, proaspat dat afara din partid de Victor Ponta si Mircea Geoana, a vorbit marti seara, intr-un interviu la Gandul live, ca despre presedintele Traian Basescu, despre care crede ca va fi unul dintre cei mai importanti lideri din Romania in cel mult doi ani, dar si despre Klaus Iohannis, despre care a afirmat ca ii inspira incredere. Vezi video cu Marian Vanghelie la sfarsitul acestui material.

“Traian Basescu, intr-un an sau doi, va fi unul dintre cei mai importanti lideri din Romania. Se compara cu Ion Iliescu, sunt lideri de mase. Chiar daca ii injura lumea, se coboara in multime si vorbeste cu ei. Victor Ponta a iesit cu duba, pe la Arad sau pe unde… Am exagerat, ca nu se poate spune de dimineata pana seara ca tot ce face Traian Basescu e gresit. I-am zis-o si lui Mircea Geoana. Aici am gresit cu totii. (…) Intotdeauna, un om bun trebuie de respectat si de apreciat, chiar daca nu esti cu el in echipa”, a spus Marian Vanghelie, marti seara, la Gandul Live, citat de ziare.com.

Mondo News iti recomanda si: Vanghelie, lui Ghita: Daca mai razi ca prostul, ce-ai zice daca ti-as rupe mana si te-as bate cu ea?

Marian Vanghelie a mai spus ca are incredere in Klaus Iohannis, mentionand ca le-a spus colegilor din PSD, inainte de alegeri, ca “omul asta a castigat patru mandate la Primaria Sibiu”, drept urmare “n-ai cum sa fii prost sau sa nu fi facut nimic pentru comunitate”.

“Inspira seriozitate, inspira incredere. Un om care cred ca nu vorbeste mult si vrea sa faca. Le-am zis in partid: ‘Ba baieti, omul asta a castigat patru mandate (de primar al Sibiului – n.red.). Nu poti sa castigi al doilea mandat, daca esti prost si daca n-ai facut ceva. Pe al treilea nu se mai discuta’. Cred ca va sti tot ce are de facut”, a mai afirmat primarul sectorului 5.

Intrebat pe cine ar fi ales la alegerile prezidentiale, daca in cursa electorala s-ar fi confruntat Victor Ponta si Traian Basescu, Vanghelie nu a ales nici pe unul, nici pe celalalt.

“L-as fi ales pe Mircea Geoana”, a raspuns Vanghelie.

CITESTE SI: VANGHELIE: La parafarea COABITARII, Dragnea turna whisky, Ponta scria si Antonescu era disperat