VANGHELIE: PONTA a condus PSD intr-o maniera INFANTILA! Cei care l-au votat pe DRAGNEA au cazut din lac in put

MARIAN VANGHELIE, primarul suspendat al Sectorului 5, a lansat un nou atac la adresa lui VICTOR PONTA si a modului cum a condus premierul in exercitiu social democratii. Aflat in AREST la DOMICILIU in dosarul in care este acuzat de LUARE de MITA, edilul a trimis cateva sageti si catre noul presedinte al social democratilor, LIVIU DRAGNEA.

MARIAN VANGHELIE a acordat un interviu jurnalistilor de la stiripesurse in care a declarat, in cel mai transant mod cu putinta, ca modul in care PONTA a condus PSD a fost unul INFANTIL si ca aceia care l-au votat deunazi pe DRAGNEA au cazut din lac in put.

(….)„Datorita felului de conducere pe care a practicat-o VICTOR PONTA, infantila, o CONDUCERE INFANTILA si din punct de vedere politic si din punct de vedere managerial si din punct de vedere guvernamental. Am ajuns si ne-am pagubit cu o conducere la PSD, nici nu stiu cum sa o denumesc, dar uitati-va ca dupa 25 de ani in Romania se poate sa facem alegeri cu 500 de mii de oameni… Haideti sa fim seriosi ca nici nu au fost 50.000 de oameni… stim cum s-au pus plicurile in urna, stim cum s-au intamplat toate lucrurile.

CITESTE SI: PSD ESTE PREGATIT PENTRU CONGRES. LISTA CANDIDATILOR PENTRU FUNCTIILE DE CONDUCERE. UPDATE

Vorbesc cu toti colegii si astazi isi dau seama cei care au votat cu LIVIU DRAGNEA au votat doar ca sa scapa de Ponta si au dat din lac in put.

De ce?

Pai uitati-va si dumneavoastra… Nici Iliescu nu si-a permis sa nu ii lase pe cei care vor sa candideze ca nu au voie sa candideze. Nu mai spunem de ceea ce s-a creat totusi pe presedintia lui Mircea Geoana. Domnule, orice om a avut posibilitatea si dreptul sa candideze care vrea sa candideze.

Pana la urma ce inseamna a fi lider? Inseamna ca sa ai o serie de voturi chiar si prin o asa zisa negociere, dar este incredibil ca astazi dupa 20 si ceva de ani de zile cel mai mare partid din Romania sa blocheze posibilitatea de a candida.

Mie imi e dor de Marian Oprisan si sa ii aud vocea si sa spuna ca asa nu mai merge cum spunea si avea curajul sa spuna la toti presedintii de partid. Mie imi e dor de Buzatu, presedintele unui judet, sa spuna tot asa cu putere ca Domnule nu merge asa, cu glumele lui pe care le facea. Mie dor de oamenii care aveau curaj sa vorbeasca in acest partid.

CITESTE SI: MARIAN VANGHELIE: PONTA DU-TE ACASA! CE AI FACUT TU NU SI-A PERMIS NIMENI

Pai tot acolo sunt…

Sunt tot acolo, dar nu au voie sa candideze astazi. Pentru ca dorim sa creem o formula in care sa conduca unul singur mai complicat si mai infantil decat a condus VICTOR PONTA. Este ceva incredibil.

Deci din punctul meu de vedere cred ca nu va rezista aceasta conducere mai mult de cateva luni de zile. De altfel cred ca sunt tot felul de jocuri in interiorul partidului din pacate si toata lumea isi blesteama si zilele pentru votul pe care i l-a dat lui LIVIU DRAGNEA”, a declarat MARIAN VANGHELIE pentru sursa citata.