VANGHELIE si GEOANA pregateau un NOU PARTID inainte de a fi EXCLUSI din PSD. Vezi cine spune asta

A INCEPUT! EL A DEZVALUIT CINE VA PLECA DIN PSD LA PARTIDUL LUI GEOANA

Mircea Geoana si Marian Vanghelie pregateau infiintarea unui nou partid inainte sa fie exclusi din PSD. Declaratia ii apartine presedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea, care a adaugat, marti, ca Geoana si Vanghelie au format un grup mafiot, ei fiind singurii membri care au mai ramas in cadrul grupului, subliniind totodata ca stia de faptul ca cei doi intentioneaza sa-si faca un partid inainte de excluderea lor din partid.

”Asta ca vor sa faca partid se stia dinaninte. Si asta a fost probabil una din cauzele care a generat acel vot aproape unanim, cu exceptia a doua voturi. Nu este nicio noutate pentru noi, le dorim succes”, a spus Dragnea despre Geoana si Vanghelie.

El si-a manifestat speranta ca parlamentarii PSD nu li se vor alatura lui Geoana si Vanghelie. ”Or fi cateva cazuri, dar din cate stim noi, nu se vor alatura”, a spus Dragnea, citat de agentia Mediafax.

Vezi aici ce planuri de viitor are Vanghelie

Intrebat cum raspunde acuzatiilor facute de Marian Vanghelie referitoare la firma Teldrum, pe care ar controla-o, Dragnea a raspuns: ”Nu-i raspund domnului Vanghelie pentru ca nu poate sa acuze, nu e in situatia de a face acuzatii. A facut parte dintr-un grup mafiot, au mai ramas doi insi in grupul asta mafiot, dumnealui si cu domnul Geoana”.

Comitetul Executiv National al PSD a votat, saptamana trecuta, excluderea din partid a lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova.

CITESTE SI: VANGHELIE: La parafarea COABITARII, Dragnea turna whisky, Ponta scria si Antonescu era disperat