Vanghelie spune ca a fost urmarit de persoane pentru a-l santaja

Social-democratul Marian Vanghelie a fost intrebat, marti, inaintea sedintei conducerii PSD, despre conflictul pe care l-a avut cu o echipa de paparazzi, el raspunzand ca persoanele respective il urmareau pentru a-l santaja si, in consecinta, merita sa fie arestate.

“Eu cred ca daca in Romania faci ceva ilegal, eu cred ca daca cineva se ocupa a te urmari pentru a fi santajat pentru a face anumite lucruri, in afara de institutiile abilitate, eu cred ca trebuie arestati. Ne e nimic ilegal. Am spus un lucru normal”, a declarat, marti, Vanghelie, intrebat despre faptul ca a agresat verbal o echipa de paparazzi.

Chestionat despre injuraturile la adresa deputatului PSD Sebastian Ghita si a premierului Victor Ponta proferat cu aceeasi ocazie, social-democratul a raspuns: “Nu, nu, acolo nu ati inteles bine. Nu il injuram pe domnul Ponta. «Fir-ati ai dracu voi» golanii astia, golanii aia….”.

“Ca sa lamurim, daca cineva face ceva ilegal, eu cred ca in urmatoarea perioada institutiile abilitate o sa gaseasca si firmele care urmaresc oamenii politici pentru diverse santaje in Romania. Nu erau jurnalisti, va rog eu sa verificati”, a sustinut Marian Vanghelie.

Citeste si: VIDEO. Scandal in PSD! Vanghelie sare la bataie si il INJURA pe Ponta

La afirmatia unui reporter care a sustinut ca persoanele din masina erau paparazzi care lucreaza pentru emisiunea “Wowbiz” (Kanal D – n.r.), Marian Vanghelie a negat, oferind date privind firma care detine masina in care s-au aflat acestia.

“Nu sunt colegi de-ai dumneavoastra de la Wowbizz, este o firma din Voluntari. Masina este o firma din Strada Maxim Gorki, nr. 14 din Voluntari, judetul Ilfov, punct de lucru Bulevardul Mircea Eliade nr. 18 (…). Aceasta firma se ocupa cu alte lucruri, nu se ocupa cu … nu au oameni care sa se ocupe de presa… transferuri, servicii de transfer aeroport cu acoperire nationala, servicii inchiriere soferi personali… Iar firma cu care colaborati dumneavoastra, dati-le pozele pentru romani, sa ii vada pe acei oameni care se ocupa… cum aratau”, a subliniat primarul Sectorului 5.

Vanghelie a tinut sa precizeze ca este “bine informat”. “Am vrut sa transmit un mesaj ca eu nu ma iau dupa oamenii normali de pe strada. Am fost urmarit, de la 10.00 dimineata, de patru masini si seara m-am dus sa mananc la un restaurant (….) si o sa revin, daca o sa fie nevoie, la momentul potrivit, cu mai multe detalii si cum se ocupa si asa-zisii paparazzi in Romania si cum sunt sunt platiti si ceea ce se intampla in Romania si sum folosesc in anumite momente anumite persoane date pe care incearca sa le obtina despre anumiti oameni politici si cand doresc sa le trimita la anumite institutii abilitate sub forma de informatii”, a declarat acesta.

Citeste si: Ponta: Sova, Vanghelie si Ghita se autosuspenda din toate functiile detinute in PSD

Intrebat despre faptul ca i-a amenintat cu bataia pe paparazzi, Vanghelie a spus: “Daca ii vedeati pe acesti paparazzi de doi metri, tunsi scurt, cred ca dvs. fugeati. I-am amenintat verbal”.

Chestionat despre faptul ca a lovit masina acestora cu pumnul si cu piciorul, Marian Vanghelie a replicat: “Haideti, va pare rau dumneavoastra pentru chestia aceasta?”.

“Va transmit oficial ca maine voi da postul dumneavoastra in judecata pentru ca se ocupa cu asemenea oameni care, va spun, au si probleme penale. Firma respectiva lucreaza cu oameni care se ocupa, prin discoteci, cu tot felul de lucruri dubioase”, a adaugat social-democratul.