Vanghelie, suparat dupa ce a fost exclus din PSD: A fost o executie, o chestie penibila. Le e frica de congres celor doi care au pierdut alegerile

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie a declarat, joi, dupa iesirea din sedinta PSD in care s-a decis excluderea sa, ca a fost o executie,”cu motivatia ca a dat declaratii, ca este pe langa Mircea Geoana, sau ca Sova e in greturi cu Dragnea”, si ca echipa Ponta-Dragnea e pierduta.

Intrebat ce s-a intamplat in sedinta, Vanghelie a spus: ”O chestie foarte amestecata, foarte complicata si foarte penibila. Nu a fost nimic, a fost o executie, cu motivatia ca am dat declaratii, ca sunt pe langa Mircea Geoana, ca Sova e in greturi cu domnul Dragnea. Niste prostii. Am iesit din sala pentru ca mi-a fost greata. N-a fost nimic, niste prostii. Le e frica de congres celor doi care au pierdut alegerile. Argumentele lor sunt sa ramana la partid ca sunt foarte buni”.

El i-a acuzat pe Victor Ponta si pe Liviu Dragnea ca au pierdut alegerile. ”Argumentele lor sunt ca ei trebuie sa ramana la partid, ca sunt foarte buni. Pe mine in acest moment nu ma mai intereseaza niciun plan cu PSD-ul”, a anuntat Vanghelie.

Citeste si: PONTA, DESPRE EXCLUDEREA LUI GEOANA, VANGHELIE SI SOVA: UNEORI E NEVOIE SA RAMAI IN ECHIPA CU CEI CARE AU UN PROIECT COMUN CU TINE

Marian Vanghelie a mai spus ca ”acest rezultat s-a incercat sa se aranjeze de o saptamana”.

”Domnul Ponta, cat a fost in Dubai, l-a lasat pe Dragnea sa se ocupe de partid, ca sa faca acest joc manipulatoriu. Domnul Ponta spune ca nu poate sa conduca partidul, cat suntem noi aici. Partidul asta a fost condus cand avea sute de lideri (..) care aveau puncte de vedere. Nu e partidul mutilor”, a mai spus Vanghelie.

El a continuat: ”Am pierdut alegerile si nu ne dam seama ca nu mai putem sa ne prezentam la alegeri peste cinci ani cu acelasi candidat si cu Liviu Dragnea, sef de campanie. Le spune Iohannis: ”Mai, baieti, mai, iarasi ati venit?” Ce sa faca echipa asta? E pierduta!”, a mai comentat Marian Vanghelie.

Citeste si: ILIESCU SI IVAN, SINGURII DIN CEXN CARE AU VOTAT IMPOTRIVA EXCLUDERII LUI GEOANA, VANGHELIE SI SOVA