”VARA SAHISTILOR”, în Sectorul 6

Primaria Sectorului 6 a organizat in incinta Clubului Seniorilor, din Calea Plevnei nr. 234, competitia ”VARA SAHISTILOR in Sectorul 6”, au anuntat luni reprezentantii institutiei.

Conceputa ca o punte de dialog intre diferitele generatii, competitia a adus in fata tablelor cu 64 de patrate persoane in varsta, beneficiare ale serviciilor oferite de Clubul Seniorilor Sector 6, si copii inscrisi la cursurile de abilitare din cadrul Centrului de Recreere si Dezvoltare Personala ”Conacul Golescu-Grant”.

Potrivit sursei citate, in cadrul concursului s-a evidentiat micutul Mihai Catalin (zece ani), care a reusit sa ocupe primul loc in detrimentul unor adversari din categoria seniorilor, care au ocupat urmatoarele doua trepte ale podiumului. Cel mai tanar participant la competitie nu a implinit inca sase ani iar cel mai in varsta a trecut de curand pragul de 86 de ani.

Citeste si: Aleea Sahistilor din Drumul Taberei, imbogatita cu biografiile celor mai cunoscuti sahisti

Toti premiantii au fost rasplatiti cu diplome si cadouri oferite de organizatori.

Cu un numar de 600 de beneficiari lunar, Clubul Seniorilor este un spatiu de relaxare si agrement pentru pensionarii din sector, destinat stimularii comunicarii la orice varsta si readucerii persoanelor de varsta a treia in viata sociala activa.

Citeste si: Toamna sahistilor aduce copiii si varstnicii in fata tablelor cu 64 de patrate

La randul sau, Centrul de Recreere si Dezvoltare Personala „Conacul Golescu Grant” constituie un spatiu destinat copiilor si adolescentilor din sector, un loc in care acestia isi pot pune in practica abilitatile si aptitudinile, pasiunile si talentele artistice, culturale, sportive ori tehnico-stiintifice, in cadrul unor si activitati si cursuri oferite in mod gratuit.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6