VARANUL si-a tras bodyguarzi: GADEA calaul mediatic si BADEA comicul ingretosat

FELIX turnatorul se afla pe ultima suta de metri a procesului legat de privatizarea de la ICA si nu mai stie la ce tertipuri sa mai apeleze pentru a taragana deznodamantul in speranta ca se face noiembrie si un eventual succes al lui VICTOR VIOREL in tentativa de a schimba palatele ar putea sa ii aduca si lui linistea.

Marti, VARANUL s-a prezentat la judecata insotit de doua garzi de corp ceva mai speciale extrase parca dintr-o serie de benzi desenate fara succes , GADEA, un fel de calau responsabil cu linsajul mediatic din peisajul mioritic si BADEA, un comic jalnic si infatuat pe care il apuca greata cand se uita in oglinda si scarba cand isi priveste colegii de breasla. Dar unde sunt micutul URSU si eternul si fascinantul CIUVICA, cei doi putand sa completeze cu succes un tablou care sa ne aduca aminte de cei patru muschetari celebri?

CITESTE SI: Traian Basescu risca sa se inece ca tiganul la mal

In ciuda noilor cerinte ale avocatilor apararii, magistratii au decis ca procesul sa mearga inainte nefiind nevoie de nicio amanare, iar VARANUL este aproape de colaps. Acelasi VARAN care cu cateva zile inainte le dadea ziaristilor lectii de jurnalism chiar pe treptele Tribunalului sau declara cu nonsalanta ca nu are nicio avere, dar si ca nici usturoi nu a mancat si nici gura nu-i miroase.

VARANE tata se strange latul si tu simti asta, iar faptul ca ai venit cu catel si cu purcel la judecata nu te ajuta. Pensionar fara avere ce esti de ce nu te lasi matale dus de val si mai bine te plimbi prin Cismigiu in asteptarea verdictului decat sa aduci circul ambulant in institutiile statului?

CITESTE SI: BIRO ROZALIA, o BIPEDA plina de lovele, gata sa-si puna fundul in fotoliul CULTURII 

Decat sa arunci cu zecile de mii de euro in avocatii aia inutili mai bine dai o suta de mii de lei vechi pe seminte si te apuci sa hranesti porumbeii din parcul mai sus amintit. Ce-i drept sunt sanse sa faci asta si in alte conditii ceea ce imi aduce aminte de un film intitulat “Pasararul din Alcatraz” cu Burt Lancaster in rolul principal, o pelicula pe care ar trebui sa o vezi ca sa stii cum stai. 

Sursa foto: realitatea.net