VARGA, despre ACUZATIILE de TRAFIC de INFLUENTA aduse de PONTA: Astept o IESIRE PUBLICA sa recunoasca ca a MINTIT

Fostul secretar de stat in Ministerul Mediului, LUCIA VARGA ii cere premierului VICTOR PONTA o iesire publica in care sa-si ceara scuze pentru acuzatiile pe care i le-a adus, precizand ca nu a facut niciodata trafic de influenta pentru Schweighofer.

“Astept o iesire publica a domnului VICTOR PONTA  si sa recunoasca ca a mintit, ca a gresit, ca asa se face. intr-o societate normala, nu vii cu informatii false si le imprastii. Eu sper ca domnul PONTA sa iasa sa isi ceara scuze.Eu am cerut in continuare sa faca publice aceste dovezi, daca le are. Eu nu am facut niciodata trafic de influenta pentru aceasta campanie (Schweighofer– n.r)”, a declarat LUCIA VARGA intr-o interventie telefonica la postul B1 TV.

CITESTE SI: VICTOR PONTA: LUCIA VARGA este parlamentarul care a PROMOVAT INTERESELE SCHWEIGHOFER

Intrebata care ar fi motivul pentru care premierul i-a adus aceste acuzatii, LUCIA VARGA a raspuns ca persevernta in anumite situatii a facut ca ea sa devina incomoda pentru premier.

“Poate pentru ca m-am opus cu Rosia Montana, poate pentru persevernta mea ca am denuntat ilegalitatile din silvicultura. Am devenit incomoda”, a raspuns aceasta.

CITESTE SI: PONTA continua ACUZATIILE la adresa ”unei doamne deputat, fost ministru PNL” pe tema SCHWEIGHOFER

VICTOR PONTA a declarat in doua randuri ca ”o doamna deputat, fost ministru de la PNL” s-a intalnit cu firma Schweighofer pentru Codul Silvic si promoveaza in Parlament interesele unei firme private, facand referire la LUCIA VARGA.

Sursa foto www.ziare.com