Varianta lui WILLIAM BRANZA pentru postul de premier

WILLIAM BRANZA, candidatul Partidului Ecologist Roman (PER) la alegerile prezidentiale din luna noiembrie, a dezvaluit, duminica seara la TVR 1, care este varianta sa de prim ministru in cazul in care va reusi sa ajunga la Cotroceni.

In cadrul aceleiasi dezbateri de la postul public, William Branza a mai spus si care a fost motivul pentru care a ales sa se inscrie in cursa pentru postul de presedinte al tarii.

“Am anuntat inca de la inceput faptul ca o sa doresc un premier in persoana domnului Mircea Cosea. Este un bun economist si este presedintele de onoare al Partidului Ecologist Roman”, a declarat William Branza.

CITESTE SI: CALIN POPESCU TARICEANU: MONARHIA constitutionala este o optiune POSIBILA 

“Fiind deputat de Diaspora, fiind presedintele de organizatie, cam de trei ori pe saptamana aveam intalniri cu trei ambasadori ai statelor europene unde aveam discutii mai mult pe problemele romanilor din strainatate. Activitatea mea se splita in cel putin doua parti. Grija fata de romani si dialogul cu autoritatile locale de acolo. Daca am putut in strainatate, atunci pot si in Romania”, a afirmat Branza.

William Branza promite sa fie un presedinte proactiv si interactiv, dar si unul moral, constitutional, in cazul in care va castiga alegerile prezidentiale.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS: Ne merge prost pentru ca suntem CONDUSI PROST 

“Pentru mine presedintele trebuie sa fie unul moral, constitutional. William Branza va fi un presedinte proactiv si interactiv. Modelul de presedinte jucator nu a reusit sa satisfaca toate cerintele pe care le are Romania. De multe ori persoanele nu au inteles haina functiei. Haina functiei implica responsabilitate. Numai asa poti deveni un bun colaborator al guvernului si al institutiilor statului”, a conchis William Branza.

Sursa foto: realitatea.net