VARIANTA SOC: STEAUA BUCURESTI se poate intoarce la BUZAU dupa patru ani

Oficialii clubului STEAUA BUCURESTI se tem ca ar putea fi evacuati de pe stadionul din bulevardul Ghencea, motiv pentru care au luat o decizie de ultima ora. Echipa patronata de GIGI BECALI a decis sa includa STADIONUL din BUZAU, ca varianta de rezerva, in dosarul de licentiere pentru sezonul urmator, informeaza cotidianul Gazeta Sporturilor.

Sursa citata scrie ca oficialii STELEI BUCURESTI se tem ca litigiul cu ARMATA in privinta marcii ar putea avea si alte implicatii, una dintre acestea fiind evacuarea de pe arena traditionala. Campioana a incheiat un nou acord de inchiriere a stadionului Ghencea in urma cu doua luni, insa acesta este valabil doar pana la finalul sezonului, cand termenii vor fi renegociati.

CITESTE SI: VIDEO REPORTAJ Situatia de la STEAUA analizata de englezi: CLUBUL fara NUME 

GIGI BECALI si angajatii sai se tem ca cei de la Ministerul Apararii vor avea pretentii mai mari, pe care nu le vor putea satisface. Situatia de atunci s-a rezolvat dupa ce GIGI BECALI a cedat si a acceptat conditiile Ministerului Apararii pentru inchirierea baze sportive din bulevardul Ghencea. STEAUA BUCURESTI a confirmat, prin vocea presedintelui de imagine, Helmuth Duckadam, informatia potrivit careia va include stadionul din Buzau in dosarul de licentiere pentru sezonul urmator.

CITESTE SI: ANUNTUL asteptat de toti suporterii ros-albastrilor: Cand va putea folosi STEAUA sigla

“Trebuie sa avem un plan B intotdeauna, nu poti ramane doar cu planul A, care nu depinde de tine. Noi am fost dati afara din Ghencea fara nicio explicatie in 2011 si am jucat la Buzau. Ne-am asigurat ca vom avea un stadion pe care sa joacam daca se intampla ceva. Daca Armata ne spune sa ne luam catrafusele si sa plecam, trebuie sa jucam pe cel mai apropiat stadion de Bucuresti, care este omologat de LPF. Si nu cred ca Petrolul si Astra ne vor lasa sa jucam pe stadioanele lor. Nu jucam pe National Arena pentru ca nu il putem umple fara suporterii din tara,  iar ei vin doar la meciurile importante, cele din cupele europene”, a spus HELMUTH DUCKADAM intr-o interventie la Sport.ro.

“Ros-albastrii” au mai fost dati afara din Ghencea in urma cu patru ani, iar atunci au jucat “acasa” la Buzau, Constanta, Cluj si Ploiesti.

Sursa foto: sport.ro