VASILE BLAGA a anuntat cand va definitiva PNL lista de candidati pentru ALEGERILE LOCALE din 2016

PNL va avea pregatiti candidatii pentru ALEGERILE LOCALE de anul viitor pana in luna decembrie, a declarat miercuri seara copresedintele partidului, VASILE BLAGA, la Realitatea TV.

VASILE BLAGA a spus ca este nevoie de ”oameni noi in politica” si ca modificarea legii electorale creeaza posibilitatea imbunatatirii clasei politice. Liderul PNL a sustinut ca sunt multi oameni de centru-dreapta in Romania, care impartasesc valorile liberale, si carora le-a adresat indemnul de a se inscrie in partid si de a candida la viitoarele ALEGERI.

CITESTE SI: VASILE BLAGA, după numirea lui Ungureanu: Numarul de voturi ar fi fost suficient pentru investirea unui Guvern 

VASILE BLAGA a subliniat ca PNL incurajeaza competitia corecta si exclude posibilitatea de a ocupa un loc pe lista pe baza unor ”intelegeri”.

Copresedintele liberal VASILE BLAGA a explicat ca in prezent PNL nu are candidati pentru Bucuresti, iar trei primari care se bucura de o mare credibilitate si sunt apreciati de comunitate, respectiv Andrei Chiliman, edilul sectorului 1, primarul Brasovului George Scripcaru si primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, trebuie sa isi rezolve problemele cu justitia.

Sursa foto: realitatea.net